StoryEditorOCM
Showbizsve zbog korone

Masovno se otkazuju dočeci Nove godine na otvorenom, a samo rijetki znaju gdje će pjevati za Silvestrovo. Nekad su u najluđoj noći zaradili stan, sad se moraju zadovoljiti s deset tisuća eura!

Piše Vinko Paić
9. studenog 2021. - 20:23
Jole, Maja Šuput i Jelena Rozga jedni su od rijetkih glazbenika koji znaju gdje će pjevati za Silvestrovo.Damir Krajac, Tom Dubravec, Srdjan Vrancic, Paun Paunovic/Cropix

Božićne pjesme već su se počele puštati na radio postajama, prva Adventska nedjelja očekuje nas za nešto više od dva tjedna, a kako zasad stvari stoje ponavlja se prošlogodišnji scenarij, pa tako od organiziranih dočeka Nove godine po hrvatskim trgovima i Rivama - nema ništa.

Saznajemo kako ga neće biti u Zadru, a najvjerojatnije ni u Splitu. Razlog je, dakako, bujanje četvrtog vala koronavirusa (nakon prošlotjednih rekorda danas je u Hrvatskoj zabilježno 4966 novih slučajeva).

- Ove godine nismo ni imali javni poziv za organiziranje dočeka Nove godine na Rivi, kaže nam Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Splita.

- Situacija je neizvjesna, a o eventualnom održavanju nekog koncerta na otvorenom odlučit će Grad. Bit će nekoliko prigodnih punktova, na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2023 03:29