StoryEditorOCM
Showbizjako romantično

Luđe nego na filmu: Jesu li Demi Moore i Travolta novi holivudski par? Navodno ih spojio Bruce Willis

Piše Gloria
16. rujna 2021. - 20:12

Za mnoge ljubavne priče saznalo se prvo preko nagađanja, govorkanja slučajnih svjedoka koji su vidjeli par mnogo prije nego su odlučili obznaniti vezu, a jedna takva situacija navodno se događa u Hollywoodu - piše Gloria.hr. Riječ je o Demi Moore (58) i Johnu Travolti (67), dvoje legendarnih glumaca 'zlatne generacije', koji se poznaju od davnih dana...

Nove životne okolnosti

Američki mediji pišu da dvoje glumaca u posljednje vrijeme provodi mnogo vremena zajedno, kao potvrda toga pojavilo se i svjedočanstvo konobarice iz restorana u Floridi gdje su bili skupa.

"Sjedili su za stolom u kutu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijali te su se čak držali za ruke", ispričala je konobarica.

Spreman za novu ljubav

Da priča bude još 'filmski' luđa, zaslužan je Bruce Willis, bivši suprug glumice s kojim ima tri kćerke koji je ujedno i dobar prijatelj Travolte, a kako se piše u američkim medijima upravo on ih je spojio. Dvojica glumaca prijateljuju već godinama, a nakon što je Travolta priznao kako je spreman za novu ljubav, Willis ga je ponukao da se javi njegovoj bivšoj supruzi.

Ovaj scenarij nije toliko čudan ako se zna da su Moore i Willis ostali u odličnim odnosima, zajedno se druže sa svoje tri kćeri, njegovom novom obitelji, a dok se nije rastala od Ashtona Kutchera provodili su vrijeme svi zajedno.

Travoltina supruga Kelly Preston preminula je prije godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti. Par je bio u braku 28 godina i zajedno su dobili troje djece.

Akteri ovog navodnog prijateljsko-ljubavnog 'trokuta' još se nisu oglasili po tom pitanju te ostaje nam samo pričekati hoće li se pokazati da su ova nagađanja (ipak) točna - piše Gloria.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 00:36