StoryEditorOCM
ShowbizUZ ANTU NAŠLA MIR

Lana Klingor Mihić pričala o godinama samohranog majčinstva: svi su htjeli znati tko je otac, mijenjala je stan, brojeve

Piše Scena SD
13. ožujka 2024. - 16:50

U novoj epizodi podcasta "Mame kod Lane“, voditeljica i glumica Lana Gojak Bajt ugostila je nekadašnju pjevačicu, pobjednicu drugog celebrity Masterchefa, uspješnu PR-icu, ali i uzgajivačicu pasa, ali iznad svega majku troje djece, Lanu Klingor Mihić

Razgovor dviju Lana započeo je uspomenama na djetinjstvo. Lana Klingor je ispričala kako je išla u razred s - godinu dana starijim bratom!

"Vaša kćerka spremnija je za školu od vašeg sina“ - rekli su, naime, Laninoj mami na bratovom testiranju za školu, pa je tako Lana krenula u školu s bratom, s nepunih šest godina.

image

Lana Gojak i Lana Mihić

Siniša Bajt

"Svi su sjedili u klupama, jedino ja učiteljici u krilu" - prisjećala se Klingor, smijući se zajedno s voditeljicom. Otkrila je i kako se do 18. godine života selila čak 16 puta, a najteže joj je bilo zadnji put, kad se preselila u Veliku Goricu.

Na pitanje kako se osjećala po pitanju prve trudnoće, koju je iznijela kao samohrana majka, Lana je ispričala:

"Ja sam po horoskopu djevica, kada se nečeg primim, to mora biti kao po špagi. Nisam imala previše vremena za razmišljanje o promjenama u tijelu, jer sam bila na meti medija, promijenila sam broj, čak i adresu...

Dobila sam trudove, samu sebe odvezla na porod, a prije poroda sam odvezla dvije prijateljice doma...“ - otkrila je Lana Klingor Mihić kako je to izgledalo kad je išla roditi svoje najstarije dijete, danas 17-godišnju kćer Kiaru.

image

Lana Klingor 2007., u vrijeme dok je bila trudna s najstarijom kćeri Kiarom

Neja Markičević/Cropix

Tada su mediji pisali da je otac njezina djeteta bivši glasnogovornik skijaške reprezentacije, koji se onda deklarirao kao "sretno oženjen otac dvoje djece".

Iako se o njihovoj navodnoj vezi po estradnim kuloarima dugo pričalo, oboje su u nekoliko navrata u medijima demantirali priču.

image

Lana s najstarijom kćeri, prvorođenom Kiarom

Nera Šimić/Cropix

"Svo troje djece rodila sam bez ikakvih problema. Imam troje djece, a nijedno se nije budilo noću. Kiara je bila fantastična beba, u deset navečer bočica, prebacim je u krevetić i spavala je do šest ujutro“.

No, postalo je zahtjevnije kad je Lana uplovila u sretnu vezu i kasnije brak sa svojim današnjim suprugom Antom Mihićem i kad su stigle njihove kćerkice Marla i Mika.

image

U svom stanu 2014. s kćerima Marlom i Kiarom

Biljana Gaurina/Cropix

"Kad je Marla imala tri mjeseca, zatrudnjela sam s Mikom, najmlađom kćeri. Ante je tada radio za jednu PR agenciju te ga dosta nije bilo doma zbog posla. Drugi dan nakon poroda malene Mike, ja sam morala slati bjavu za medije jer, kako se kaže, klijenti ne mogu čekati. Shvatili smo da nešto moramo mijenjati.

Ante je dao otkaz i nakon toga su počeli raditi skupa. Lana je otkrila kako je priželjkivala i četvrto dijete, no istaknula je da je u tim situacijama Ante bio glas razuma.

image

Lana Klingor Mihić i suprug Ante Mihić savršeno funkcioniraju kao poslovni i bračni par

Ranko Šuvar/Cropix

"Mika je rođena nešto ranije, te su Miku pri porodu jedva izvadili jer je pupčana vrpca bila prekratka. Bojala sam se novog rizika i to je, ustvari, bio jedini razlog zašto se još nisam odlučila za četvrto dijete“, istaknula je.

Na pitanje koje odgojne metode koristi, Lana je ispričala kako misli da kažnjavanje u smislu oduzimanja mobitela ili zabrana ne smatra efikasnima, zato se uvijek trudi razgovarati.

"Djevojčice pokušavam odgajati na način da su pristojne, ali opet želim da imamo prijateljski odnos i da su iskrene sa mnom i Antom", rekla je Lana.

image

Kao članica grupe ET na Splitskom festivalu 2003.

Paun Paunović/Cropix
image

Lana na Šibenskim šansonama 2006. u društvu Ivane Kindl i Arsena Dedića, te njegove tada malene unuke Lu. Lu Dedić se ove godine natjecala na Dori

Ante Baranić/Cropix
image

U Zagrebu 2010.

Neja Markičević/Cropix
image

U društvu Iris Rajčić 2011. godine

Admir Buljubašić/Cropix
image

Na Rabu 2012.

Stela Novotny/Cropix
image

Lana Klingor sa svojim kćerima prošle godine na modnoj reviji

Nera Šimić/Cropix
image
Marijana Banko/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:04