StoryEditorOCM
ShowbizPRINOVA U OBITELJI

Kourtney i Travis dobili su prvo zajedničko dijete, a sada je rodni list otkrio njegovo puno ime i rođendan

Piše SCENA SD
17. studenog 2023. - 12:13

Ime djeteta Travisa Barkera i Kourtney Kardashian službeno je potvrđeno, piše Page Six. Naime, prema njegovom rodnom listu do kojeg je došao People, popularni je par svome sinu dao ime Rocky Thirteen Barker.

Par je dobio svoje prvo zajedničko dijete 1. studenog u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu. Iako još nisu osobno potvrdili dolazak bebe, insajder je ranije rekao da je Kourtney itekako sretna zbog novorođenča, piše Jutarnji list.

- Sretna je što se sada može maziti sa svojim sinčićem - rekao je izvor ranije ovog mjeseca.

Nakon što je gotovo tjedan dana provela u bolnici, 44-godišnja Kourtney viđena je 7. studenog kako napušta bolnicu s bubnjarom benda Blink-182. Budući da je njezina slavna obitelj vjerojatno nestrpljiva i želi upoznati malog Rockyja što prije, Kourtney je navodno napravila strogi popis i pravila povodom posjeta, koji je ionako omogućen samo za "one s pozivnicama". Prema izvoru bliskom paru, ona i Travis su rekli da će odvojiti vrijeme "samo za obitelj".

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Alessandro Bremec/Nurphoto Via Afp

Dok je Kris Jenner prva na spomenutoj listi, izvor je dodao da se svi pitaju hoće li i sestra Kim Kardashian biti pozvana.

- Kourtney je rekla da želi zaštititi bebu i ne želi je izlagati nikakvom riziku, ali to je dio njezine nove strategije da sve drži na dohvat ruke - naglasio je izvor.

Podsjetimo, informaciju da je trudna ova je poduzetna sestra Kardashian podijelila na koncertu Travisovog benda, i to tako što je u rukama držala transparent na kojem je pisalo "Travise, trudna sam". Doduše, trudnoća nije tekla glatko. U rujnu je reality zvijezda podvrgnuta "hitnoj operaciji" kako bi spasila život svoje bebe.

Rocky je njezino četvrto dijete, nakon kćeri Penelope (11) i sinova Masona (13) i Reigna (8) koje ima s bivšim partnerom Scottom Disickom. Barker, koji je prije bio u braku sa Shannom Moakler, također je otac troje djece. S bivšom Miss SAD-a ima sina Landona (20), kćer Alabamu (17) i pokćerku Atianu (24).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:14