StoryEditorOCM
Showbizbivša predsjednica

Kolinda se pohvalila fotkama u zimskom izdanju, uspjela je i nešto što joj inače ne polazi za rukom: ‘Moja ljubav, dama‘

Piše A. Vl./JL
2. veljače 2024. - 13:29

"Veliko hvala Republici Koreji i korejskom narodu na srdačnom dočeku i izuzetnom iskustvu na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024! Posebno sam ponosna na Team Croatia, hvala vam što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!", napisala je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu i pohvalila se fotografijama u zimskom izdanju, piše Jutarnji list. 

Na Facebooku je podijelila i nekoliko svojih fotografija na kojima se može vidjeti da se pomno našminkala i dotjerala čak i za snijeg.

"Sinoćnja svečanost zatvaranja Zimskih olimpijskih igara mladih Gangwon 2024. protekla je u jednako veselom i opuštenom ozračju kao i same igre. Lijepo je bilo podržati mlade nade sporta i buduće olimpijske prvakinje i prvake, a uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti Team Croatia i družiti se s našim talentiranim sportašicama i sportašima, njihovim trenerima i olimpijskim timom, kojem su na čelu bile sposobne, vrijedne, talentirane i nadasve uporne Petra, Marija i Vedrana, za koje ni jedna prepreka nije nesavladiva. Hvala vam svima što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!

Bilo je lijepo i družiti se s kolegama iz Međunarodnog olimpijskog odbora, izvrsnim i ljubaznim domaćinima Koreancima, mladima iz cijeloga svijeta. Sport doista zbližava ljude i uključuje i one koji se često osjećaju marginalizirano. Ovoga je puta bilo prilike i za razgledavanje Koreje i njenih prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, ali o tome više narednih dana…", napisala je na Facebooku.

"Divna žena, lijepa", "Ljepota", "Moja kraljica bila i ostala", "Malo je reći DAMA", "Moja ljubav" - glasili su samo neki od oduševljenih komentara njezinih pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:34