StoryEditorOCM
ShowbizIVA GRGURIĆ

Koje je zahvate naša starleta poznata po pobjedi ‘Zadruge‘ do sad odradila? ‘Fanovi se slažu da je baš pretjerala...‘

Piše SCENA SD
2. svibnja 2023. - 09:10

Osječanka Iva Grgurić, poznata po svojoj pobijedi u trećoj sezoni serijala "Zadruga", očigledno se više puta već podvrgnula estetskim korekcijama, a brojni njeni obožavatelji često komentiraju kako joj nisu bili potrebni, prenose 24 Sata.

Starleta je prije ulaska u show povećala grudi, a nakon pobjede je korigirala vilicu, zube, zamijenila je silikone u usnama te je operirala nos. 

Njezin posao kakvog zna danas počeo je kad se Iva preselila iz Osijeka u Zagreb.Tamo se zaposlila kao hostesa u klubu gdje je upoznala sljedećeg dečka, tajkuna Marijana Šarića. Njezin tadašnji dečko počeo je uzdržavati njezinu obitelj, a svaku joj je lipu naplatio. Naime, on je Ivu zaključavao u stan, prijetio joj je te plaćao ljude koji su pratili svaki njezin korak. 

- Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tad sam shvatila da više nikad neću ovisiti o nekome - prisjetila se.

Iva je u ponedjeljak napunila 30 godina, a sa svojim pratiteljima je na Instagram profilu podijelila svoju slavljeničku poruku.

- Danas punim 30. godina. Wow! Kada se okrenem iza sebe... Hm, mnogo prelistanih stranica jedne masivne knjige. Konačno sada počinjem sustizati snove koje sam ‘lovila‘ zadnjih deset i više godina. Mnogo toga sam prošla, uspona i padova, ali znam da sam sve to magistrirala. Mnogo pogrešnih, a malo pravih ljudi, mnogo puteva, a trebalo je izabrati pravi, započela je Iva.

Objasnila je i što želi u svojim tridesetima.

- Sada znam da sam baš na pravom putu jer ne želim više oko sebe negativne energije u bilo kojem obliku! Želim oko sebe jedno zdravo i kvalitetno magnetno polje! Itekako znam da vrijeme ne čeka muškarca, ali uvijek vrijeme stane za ženu, tako da sam ja svoje ‘vrijeme‘ pronašla i sretna sam. Ono sto želim sebi za 30. rođendan, a i svima vama je samo i isključivo zdravlje! Jer, vjerujte mi, kada imamo zdravlje, prepreke NEMAMO! Toliko sam impresionirana svim napornim radom koji sam uložila u svoje 20-te, neka mi 30-te nastave pružati veće i bolje prilike. Sretan mi 30. rođendan, napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:57