StoryEditorOCM
ShowbizKRIK LJUBAVI

Klapa Rišpet snimila spot za singl ‘Ako sutra odeš‘ u splitskom Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika, pogledajte

Piše SCENA SD
6. prosinca 2023. - 12:16

Klapa "Rišpet" objavila je novi singl ‘Ako sutra odeš‘. Naravno, riječ je o ljubavnoj baladi koja nosi emotivnu poruku o iskrenoj i pravoj ljubavi. "Tata Rišpeta" Pero Kozomara kaže: "Pjesma ‘Ako sutra odeš‘ je čista emocija, krik ljubavi, jednostavno sreća pomiješana s tugom. Nekima se nikada ne dogodi velika ljubav u životu, i zato ovom pjesmom želimo poručiti svima da guštaju u svakoj sekundi takve ljubavi, ako je pronađu ili ako su je već pronašli‘. 

image

Klapa Rišpet

Pero Kozomara

Jaka emocija siguran je put do srca publike, koju je "Rišpet" oduvijek znao prepoznati i donijeti kroz svaku svoju pjesmu. ‘Ako sutra odeš‘ pjesma je proizašla iz pera Natalije Tafra Bazine, glazbu potpisuje Pero Kozomara, a aranžman Leo Škaro. Ova neumorna ekipa može se pohvaliti i video spotom kojega su snimili u prostoru Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu.

image

Klapa Rišpet

Pero Kozomara

Prvi glas "Rišpeta", Ivo Amulić,  kaže: "U ovoj našoj novoj pjesmi dotakli smo se, na nježni način, one vječite izreke, a to je da "godine nisu važne". Dok sam se upoznavao sa tekstom prije snimanja, ne znam zašto, ali prolazila mi je mislima Matoševa "Djevojčici mjesto igračke", pa sam je poželio što više raznježiti. Koliko smo uspjeli u tome, naravno, ostaje kao i uvijek na onom koji sluša‘, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:58