StoryEditorOCM
Showbizspomenuo štošta

Jole otkrio sve interesantne detalje sa svadbe Dalićevog sina, a rekao i što misli o Aleksandri Prijović

Piše SCENA SD
19. listopada 2023. - 09:10

Da na domaćoj glazbenoj sceni još od Fantoma nije izašla kvalitetna rođendanska pjesma, znao je Jole te izbacio svoju "Sretan tebi rođendan", a u video spotu nitko od muških članova obitelji nije bio izostavljen. Osim sebe, Jole je u spot stavio i oca Ivana i sina Ivana Luku. 

Glava operacije je kako tvrdi Jole, bila njegova supruga Ana, s kojom je već 17 godina u braku, i kako voli tvrditi - nikad se nisu posvađali, jer kako kaže, nemaju se kad posvađati. Kad dođe do nesuglasica, brzo se ohlade jer Jole većinu vremena provede na putu. Zajedno imaju četvero djece, a Ana je ipak malo stroža od Joška, piše Story.

‘Ne znam ja ću, karikiram, ako je mama rekla do 23 sata, ja ću reći aj do 23:30 ili ako je mama rekla pojedi cijelu juhu, ja ću ako je ostalo tri žlice reći što ima veze‘, kaže.

Rijedak je bio primjer poznatog pjevača koji će pjevati na svadbi, i unazad nekoliko godina, na to su se pjevači "zgražali". No danas čini se kao da nema glazbenika koji neće prihvatiti takvu gažu. Jole je nedavno pjevao i na svadbi sina izbornika Zlatka Dalića, Tonija.

image
Screenshot/

‘Ma bilo je odlično, fenomenalno. Ekipa brutalna, zezancija, kultura, odlično imanje. Krušku iz Latina dugo nisam vidio, on je odsvirao prvi ples i par pjesama pa Mate Grgat. Baš je bio spoj svega. I izbornik nam je plesao iako je bio umoran‘, priča Jole.

Pjevač je, za razliku od brojnih kolega, podržao Aleksandru Prijović te istaknuo kako mu se njezin rad sviđa, prenosi Story.

‘Poanta je da cura po meni radi odlične pjesme, odličnu produkciju u tom žanru i odlično pjeva. I mislim da je onako jedna normalna, pristojna osoba. Evo, ne znam sve se to nekako spojilo, ali bez obzira na to sve ako bude i peta Arena puna, to je nekih 80-90 tisuća ljudi. To je stvarno fenomen i evo, ja joj mogu samo ovim putem čestitati od srca‘, kaže.

Jolina supruga kao i djeca idu na njezin koncert. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:39