StoryEditorOCM
ShowbizDOTJERANIJA LINIJA

Jeste uočili kako je Navojec smršavio? Mešin mu je dobacio da je ‘tata gladan‘, evo što mu je glumac odgovorio

Piše Scena SD
6. ožujka 2024. - 10:20

Goranu Navojcu na profesionalnom planu godinama dobro ide, i zaslužio je da tako bude, mnogima je neodoljiv zbog svog šarma i elokvencije, a čini se kako je i dalje u postojanoj ljubavnoj vezi s kolegicom, splitskom glumicom Marijom Škaričić.

Ponovno ga gledamo kao člana žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je, baš u prvoj epizodi, na nečiji komentar kako je "Marija najljepše ime", dobacio: "Slažem se...".

image

Splitska glumica Marija Škaričić ljubav je Gorana Navojca

Goran Šebelić/Cropix

No još su jednu stvar tv gledatelji uočili u istoj prigodi: Navojec uspješno održava kilažu i zaista izgleda jako dobro. O svojoj "vječnoj borbi" prošle godine je u intervjuu za Gloriju ispričao:

"Stalno sam na dijeti, ali već se pokazalo da mi dijeta ne može ništa. Toliko puta sam joj dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila. Nikad nisam bio opterećen izgledom, no s obzirom na to da mojoj generaciji istječe garancija, doktori mi znaju reći da bih stvarno trebao malo povesti računa o tome što jedem.

image

‘Previše je za mene mjera!" - ustvrdio je jednom duhovito. Ipak je pokazao i da mu umjerenije dobro pristaje

Luka Dubroja/Nova TV

Nekoliko puta sam jako puno kila morao skinuti radi posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati. Prije sam se ponosio tim, a danas sam možda malo žalostan zbog toga, ali - previše je moja prava mjera! Najviše sam skinuo za ulogu u filmu “Vukovar se vraća kući” Branka Schmidta. Mislim da sam tu u mjesec dana skinuo oko 16 kila. U isto vrijeme je bilo po svim novinama na svijetu da je Tom Cruise uz svog kuhara, nekog kineskog superfrajera, za ‘Intervju s vampirom‘ skinuo u tri mjeseca 12 kilograma.  A ja u mjesec dana skinuo 16 i nitko to nije zamijetio" - duhovit je bio, kao i uvijek, Goran Navojec.

No da je trenutno u uspješnoj fazi na ovu temu otkrio je i komentar Igora Mešina koji je, nakon što je Antonija Šola, transformirana u Vojka V, otpjevala: "Mama sita, gladan tata..." dometnuo Navojcu: ‘‘Ja tebi samo mogu reći, s obzirom na to kako izgledaš zadnjih par mjeseci, da je "tata gladan"!

Goran je u reakciji, kao i obično, bio brz, pa je uzvratio:

"Htio sam pitati, ako ti je ostao sendvič iz fastooda koji ste otvorili ti i kum, ja bih rado jednog mrknuo!".

Pa usput otkrio i privatne poduzetničke pothvate kolega.

image

Filip Detelić se pridružio Mešinu za voditeljskim mikrofonom

Luka Dubroja/Nova TV
image

Goran navojec, Minea, Mario Roth i Enes bešlagić, članovi žirija showa Nove TV

Luka Dubroja/Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:13