StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNA PRIČA

Jedna od najljepših plavuša u Hollywoodu sada živi na ulici i neprepoznatljiva je: ‘Ne perem se da me ne napadaju...‘

Piše SCENA SD
28. travnja 2023. - 16:52

Hollywood je poznat po tužnim pričama, a jedna od najtužniji definitivno je ona o Loni Willison, bivšoj glumici i manekenki. 

Djevojka koja je nekada imala sve: idealan brak, ljepotu i karijeru, sada je uhvaćena kako u Los Angelesu ošišane kose i bez zubiju pribire po kontejnerima i jede hranu koju je u njima pronašla, prenosi Story.

image
Chaos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Chaos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kraj njezine karijere počeo je 2021., kada se udala za Jeremyja Jacksona, glumca najpoznatijeg po ulozi u seriji "Spasilačka služba". Iako je par izgledao sretno, iza zatvorenih vrata se odvijala sasvim druga priča. Dvije godine nakon njihovog vjenčanja policija je intervenirala u njihovom domu, navodno zbog obiteljskog nasilja. Loni je tad tvrdila da je Jeremy u napadu bijesa udarao i gušio te da joj je slomio dva rebra - ali nije podnijela tužbu. Par je nakon incidenta prekinuo, a Loni se od svega oporavljala jako teško.

"Trebalo mi je više od dva mjeseca da se oporavim od toga. Morala sam dati otkaz na poslu asistentice plastičnog kirurga. Nisam mogla raditi ni kao model. Nisam izlazila s prijateljima, bila sam na jako lošem mjestu", rekla je tada za medije. 

Nakon prekida Loni je doživjela i živčani slom, a s obzirom na to da nije mogla raditi susrela se s financijskim poteškoćama te je 2016. je izbačena iz stana u zapadnom Hollywoodu.

Kad se u javnosti saznalo da živi na ulici, neke njene prijateljice i kolegice su joj obećale pomoći. Čini se da im to nije uspjelo, a Loni je za Daily mail progovorila o poteškoćama s kojima se susreće zbog života na ulici.

"Stalno me pljačkaju. Ljudi kradu moje stvari. Nastojim cijelo vrijeme biti jako prljava da me netko ne bi napao. Što sam prljavija i smrdljivija, to bolje. Čini se da te dvije stvari pomažu. Odrezala sam kosu kako bih izgledala drugačije. Sama sam je odrezala. No ipak su me napali", rekla je. 

image
Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dotakla se i svog odnosa s prijateljima i bivšim suprugom.

"Nisam razgovarala s Jeremyjem. Ne želim razgovarati s mojim prijateljima. Ide mi sasvim dobro. Ne želim da mi itko pomaže", objasnila je tad.

Njezine teorije o tome da je netko mučio strujom u stanu u kojem je živjela zabrinuli su javnost i dokaz su psihičkom stanju u kojem se nalazi.

"Mučili su me u mom domu. Živjela sam sama, ali stalno sam dobivala strujne udare. Bilo je jako gadno, zaista užasno. Kasnije sam vidjela crveni trag na stražnjoj strani vrata i tad sam shvatila kako je struja dospjela u moju glavu", ispričala je.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Loni je svjesna stanja u kojem se nalazi, a za njega krivi loše ljude. 

"Zapela sam. Čak i da mogu tražiti pomoć nitko ne može napraviti baš puno. Ne mogu živjeti u zgradi. Ne mogu živjeti u stanu, ne mogu nigdje živjeti jer se stalno moram kretati. Ne želim nekom drugom upropastiti život jer su mi to napravili drugi ljudi. Samo moram čekati i vidjeti što će se dogoditi", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:09