StoryEditorOCM
Showbizsplitski pjevač odlazi na ‘farmu’ kako bi skrenuo pozornost na nekoć popularan bend ‘tuttI-frutti’, koji pokušava vratiti na scenu

Ivo Amulić: Ornela je moja kći onoliko koliko je Grgur Ninski moj djed!

Piše PSD.
17. ožujka 2010. - 00:31
U show idem najviše zato što zadnjih godina moj prijatelj, tekstopisac i skladatelj Dado Pastuović i ja pokušavamo na scenu vratiti “Tutti Frutti”, i to na način da ljude upoznajemo sa starim pjesmama koje mnogi još uvijek vole.

Imamo i deset pjesama koje smo snimili za novi album, a ovih dana pregovaramo o njegovu izdavanju. “Farma” je zato idealna prilika da grupu i mene kao frontmena predstavimo populaciji regije. Želja mi je vratiti se svirkama, jer još imam što pokazati - objasnio je razloge koji su ga nagnali da sudjeluje u novoj sezoni reality showa “Farma” Ivo Amulić, frontmen legendarne grupe “Tutti Frutti”.

Ivo danas živi poprilično povučeno, a osim svirkama, posljednjih godina zarađivao je baveći se raznim poslovima, od vođenja knjiga do uređivanja glazbenog programa na radiopostajama.

Kao pravi Dalmatinac, čija obitelj gotovo tri desetljeća živi u Dućama, pjevač je radio i kao mornar na jedrenjaku. S obzirom na iskustvo, Ivo se ne boji fizičkih poslova, ali ni raznolikog društva s kojim će provoditi 24 sata dnevno...

- Imam kuću i vrt, tako da je motika često u mojim rukama. Mislim da ću se dobro snaći, jer cijeli život radim s ljudima i pokušavam širiti dobru vibraciju. Uvijek sam bio pokretač šala, nisam svadljiv i na neki ću način uvijek reći čovjeku da se ne slažem s njim, a ako me netko nervira, samo ću se odmaknuti - objašnjava Amulić.

Jedna od tema o kojoj će ga farmeri zasigurno zapitkivati bit će i Ornela Bešker- Amulić, mlada Splićanka koja je za vrijeme boravka u “Big Brotheru” izjavila kako je njegova kći.

- Mene se u presudi temeljenoj na rezultatima testa za utvrđivanje očinstva sasvim isključilo kao potencijalnog oca te djevojke. Ja s dotičnom osobom, koju ne volim ni nazvati imenom, jer me uopće ne interesira, ne želim imati ništa. Ona se može prezivati i Berlusconi, ali ne može tvrditi da joj je talijanski premijer otac.

Ona je moja mala onoliko koliko je Grgur Ninski moj djed. Ja sam u svemu tome užasno velika žrtva, ali i ta cura je žrtva svoje majke s kojom sam nekada mogao i suosjećati, ali više ne mogu. Zato sam i odlučio ubuduće tužiti i tu curu i medije koji objave da je ona moja nezakonita kći - rezolutan je Amulić koji dodaje kako je s Ornelinom majkom, koja je, tvrdi pjevač, inzistirala da bude s njim, imao tek jednodnevnu avanturu.

- I danas sam spreman na test za utvrđivanje očinstva, jer ona nije moja kći. Prije desetak godina nazvala me je i mojoj kćeri rekla da je ona njena sestra. Uzvratio sam joj poziv i rekao pred kćerkom da dođe, da se sastane s nama i da postoji druga strana priče. Tko zna zašto njena majka inzistira na tome da sam ja njen otac i što zapravo skriva, pa joj bolje zvuči da djevojci kaže da je kći popularnog pjevača - govori Amulić.

U medijima se nagađalo da bi u “Farmu” trebala ući i Ornela, no ona nije na popisu potencijalnih farmera.

- Imam informaciju da ona neće ući dok sam ja na “Farmi”, a nakon toga me nije briga - zaključio je Amulić.

SANDRA LAPENDA, foto: jadran babić / cropix

Loš muž, dobar otac

Nisam bio dobar muž, jednostavno nismo bili jedno za drugo, ali svi znaju da sam uvijek bio izuzetno dobar otac i da sam cijeli svoj život posvetio svojoj djeci. Moja djeca nikada nisu imala tatu zvijezdu, nego samo tatu i uvijek su bili upoznati sa svime šta se meni događalo - kazao je Amulić.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 13:26