StoryEditorOCM
ShowbizBLAGDANSKI DUH

Iva Todorić angažirala cvjećara da joj za Božić okiti Kulmerove dvore: Nakon crvene boje ove godine dominira ljubičasta

Piše I.P.
10. studenog 2023. - 19:45

Prije nekoliko dana odlukom Visokog kaznenog suda palo je ključno vještačenje u slučaju Agrokor. Visoki kazneni sud je, podsjetimo, odbacio žalbu DORH-a na odluku zagrebačkog Županijskog suda koje je ranije odlučilo kako se vještačenje vrijedno čak 1,3 milijuna eura ne smatra zakonitim dokazom jer je tvrtka KMPG koja je radila vještačenje bila u sukobu interesa.

- Jako sam sretna i zadovoljna što je istina napokon izašla na vidjelo. Nije nam bilo jednostavno posljednjih sedam godina. Kao obitelj kroz svašta smo prošli. Telefoni nam nisu godinama zvonili, a sad opet zvone. Ali, nisam zlopamtilo - rekla je Iva Todorić za 24sata.

Jedinu kći Ivice Todorića već je obuzeo blagdanski duh. Prošli tjedan okitila je Čarobnu kolibu, svoju vikendicu u Gorskom Kotaru, a sad je ukrasila i Kulmerove dvore. Za to je angažirala cvjećara Antu Jurkovića, svog dobrog prijatelja.

image

Iva Todorić kiti Kulmerove dvore

Instagram/

Dijelić atmosfere kićenja božićnog drvca objavila je na svom Instagram Storyju. Iz fotografije je vidljivo kako se Iva nakon godina crvene boje koja je dominirala u domu Todorića uoči i za vrijeme blagdana, odlučila za ljubičastu boju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:13