StoryEditorOCM
Showbizpandemija prijeti

Ima li smisla kupovati ulaznice? Splićane muči hoće li Grašo odgoditi koncert u Areni, službene potvrde nema, ali evo što se naveliko šuška. Zagrebački menadžer: Do Uskrsa će svima biti gadno...

21. siječnja 2022. - 22:08
Za koncert Petra Graše u Spaladium Areni 11. veljače vlada veliki interes, već je rasprodao i zagrebačku Arenu 26. veljače, te najavio još jedan koncert u istoj dvorani 19. ožujkaTom Dubravec/Cropix

Hoće li biti najavljenih koncerata u veljači, onih uobičajenih za Valentinovo i oko njega, kada su mnogi ljubitelji poznatih glazbenih imena navikli pohoditi što veće, što manje koncertne prostore kako bi uživali u njihovim pjesmama?

Mnogi se to već sada, u nedoumici, pitaju, svjesni golemog doprinosa omikrona u širenju zaraze, jer nisu sigurni je li im se pametno uputiti prema blagajnama s ulaznicama za nastupe omiljenih izvođača ili im je bolje, s obzirom na veliku mogućnost odgode najavljenih glazbenih događanja, ipak pričekati.

Splićane tako muči hoće li se, zbog velikog broja zaraženih koronom u Splitsko-dalmatinskoj županiji i aktualnih mjera, 11. veljače u Spaladium Areni održati koncert njihova sugrađanina Petra Graše, za kojega vlada veliki interes.

Iznimno ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:59