StoryEditorOCM
ShowbizPOPULARNI NOGOMETAŠ

I dalje se šuška o njihovoj romansi, transrodna manekenka koja je prije bila muško kaže: ‘U Mbappeu sam pronašla čovjeka koji me je prihvatio onakvu kakva jesam!‘

Piše PSD
23. prosinca 2022. - 15:15

Igrač francuske nogometne reprezentacije Kylian Mbappe našao se u centru medijske pažnje nakon što se počelo šuškati da je u vezi s transrodnom manekenkom Ines Rau, piše Sportsport.

Ines Rau je 32-godišnja je Francuskinja, a s najboljim nogometašem ove zemlje povezuje ju se već godinu i pol dana.

Iako par nikada nije službeno potvrdio njihovu vezu, Francuskim medijima su neiscrpna tema. Ipak, Ines je u intervjuu za Elle magazin diskretno potvrdila njihovu romansu. 

- Konačno sam pronašla čovjeka koji me je prihvatio onakvu kakva sam. Meni je život spašen činjenicom da sam mogla reći istinu o sebi. Ljudi koji te odbijaju ne zaslužuju te u svojim životima. Najbitnije je voljeti sebe, rekla je.

Rau je porijeklom iz Alžira. Iako je rođena kao muškarac, s 16 godina je odlučila promijeniti spol i živjeti kao žena. Tako je 2017. godine postala prva transrodna osoba koja je pozirala za Playboy, osiguravši si tako zavidnu ulogu na francuskoj modnoj sceni. Ovo potvrđuje činjenica da je na Instagramu prati više od 2 milijuna ljudi, piše Sportsport.

Što bi se reklo, ljubav je ljubav, a ako su niih dvoje sretni nema ih nitko pravo osuđivati. Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 12:13