StoryEditorOCM
ShowbizSRETNA VIJEST

Hrvatska starleta koja se povezivala sa starijim hrvatskim tajkunom čeka dijete s beogradskim poduzetnikom? Medijska prepucavanja sa Šarićem je, čini se, ostavila iza sebe

Piše MOZAIK SD
27. prosinca 2022. - 11:19

Pobjednica treće sezone reality showa ‘Zadruga‘, Iva Grgurić (29),koja je najpoznatija po tome što je izjavila da je navodno bila u vezi s tajkunom Marijanom Šarićem, čija je kći Lucija sudjelovala u showu ‘Život na vagi‘ navodno je trudna.

Kako piše Blic, starleta je u drugom stanju i čeka dijete s beogradskim poduzetnikom Nemanjom Petruševićem.

Ivin budući svekar je vlasnik najveće i jedne od najboljih autopraonica u Beogradu, imaju i rent a car centar, kao i kafić, gdje povremeno organiziraju zabave.

Navodno su budući otac, kao i cijela obitelj, bili presretni kad im je Iva priopćila da je u drugom stanju.

Podsjetimo, Iva Grgurić je prvu vezu započela je sa samo 14 godina, a sve se za nju promijenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb gdje je dobila posao kao hostesa u klubu.

Tamo upoznaje tajkuna Marijana Šarića koji je počeo uzdržavati Ivinu obitelj, ali prema njenim riječima za srpske medije sve to joj je i naplatio. Navodno ju je zaključavao u stan, prijetio i plaćao ljude kako bi pratio svaki njezin korak.

- Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću ovisiti o nekome! Mnogi se i danas nalaze u istoj situaciji kao što sam ja tada. Moj obraz je čist, nikada se nisam bavila nemoralnim stvarima, jedino što sam ovisila o drugoj osobi. Kajat ću se zbog toga dok sam živa! Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vrijeme živjela sam u agoniji - ispričala je Iva.

Šarić je za srpske medije sve demantirao.

- Sve ono što je Iva govorila o meni je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može pričati što hoće. Ja sam njoj želio pomoći. U Zagrebu kad se spomene moje ime, svatko zna tko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno - rekao je Šarić.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 18:48