StoryEditorOCM
ShowbizPRIZNAO JE

Hollywoodski glumac Bradley Cooper nema problema s golotinjom: ‘Bio je gol, uvijek sam se tuširao s njim‘

Piše SCENA SD
1. ožujka 2024. - 17:11

Glumac Bradley Cooper (49) otkrio je da više voli hodati kući onako kako ga je Bog stvorio. Razlog ove posebne strasti otkrio je i u podcastu.

U razgovoru s kolegom Daxom Shepardom (49) rekao je da se osjeća "apsolutno" ugodno gol. Tema se pojavila u podcastu "Stručnjak za fotelje" kada je suvoditelj Shepard objasnio svoju jutarnju rutinu i spomenuo da njegove kćeri razgovaraju s njim dok on ide u kupaonicu. Kad sjedne na ono što bi trebalo biti mirno mjesto, "djevojke počnu razgovarati sa mnom i nevjerojatno je da ih nije briga", rekao je Shepard koji s glumicom Kristen Bell (43) ima kćeri Deltu (9) i Lincoln (10). Pitao je je li isto i s Cooperovom kćeri Leom (6).

image

Lea De Seine Shayk Cooper, dijete Bradleyja Coopera i Irine Shayk

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Lea je iz prethodne veze s manekenkom Irinom Shayk (38). Cooper je tada objasnio da je njegov stan u New Yorku posebno dizajniran: njegova spavaća soba i kupaonica su u jednoj sobi: "To je 24/7, čovječe! Nema vrata. Stepenice idu gore i sve je na jednom katu." Zato u svemu sudjeluje i njegova kći: "Razgovaramo tamo kad sam ja na zahodu, ona je u kadi."

Zanimljivo je da on sam "nije tako odrastao". "Mislim da nikada nisam vidio tatu u kupaonici dok se nije razbolio. Nikad u životu, da tako kažem." Cooperov otac umro je od raka 2011. godine. Međutim, drugačije je s temom golotinje. Nakon što je Shepard priznao da njegova obitelj živi "na švedski način" i da je cijelo vrijeme gola, Cooper je potvrdio: "I ja isto. I usput, i ja sam bio takav. Ne s majkom, već s ocem. Moj tata je uvijek bio gol, uvijek sam se tuširao s njim." Kad je Shepard rekao da se Cooperu čini da mu je vrlo ugodno gol, odgovorio je: "Apsolutno."

image

Bradley Cooper

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:51