StoryEditorOCM
ShowbizKAKAV SCENARIJ

Hollywood je uzbuđen, događa li se velika romansa? Konobarica otkrila da Demi Moore i Travolta večeraju zajedno: Izgledalo je jako romantično, puno su se smijali, držali za ruke

Piše M.P.
17. rujna 2021. - 14:59

Za mnoge ljubavne priče saznalo se prvo preko nagađanja, govorkanja slučajnih svjedoka koji su vidjeli par mnogo prije nego su odlučili obznaniti vezu, a jedna takva situacija navodno se događa u Hollywoodu.

Riječ je o Demi Moore (58) i Johnu Travolti (67), dvoje legendarnih glumaca "zlatne generacije", koji se poznaju od davnih dana, prenosi Gloria.

Demi je na svojem Instagram profilu, na dan smrti Kelly Preston, Travoltine supruge, objavila zajedničku fotografiju oba para, koja datira iz vremena kad su im djeca bila sasvim mala.

Američki mediji pišu da dvoje glumaca u posljednje vrijeme provodi mnogo vremena zajedno, kao potvrda toga pojavilo se i svjedočanstvo konobarice iz restorana u Floridi.

"Sjedili su za stolom u kutu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijali te držali za ruke", ispričala je konobarica.

Da priča bude još "filmski luđa" zaslužan je Bruce Willis, bivši suprug glumice, s kojim ima tri kćerke, koji je ujedno i dobar prijatelj Travolte.

Dvojica glumaca prijateljuju već godinama, a navodno je Willis pogurao Travoltu prema Demi, misleći da bi njih dvoje super funkcionirali zajedno.

image
John Travolta snimljen 2019. u Rimu. Travoltina supruga Kelly Preston preminula je prije godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke
AFP


Demi Moore i Bruce Willis slavni su par o čijem bi se privatnom životu zaista mogao snimiti, ne samo film, nego intrigantni serijal u nastavcima.

Nakon strastvenog zajedničkog života u kojemu su postali roditelji trima kćerima razveli su se, ali uvijek su ostali bliski i povezani.

Kad je Demi započela vezu s Ashtonom Kutcherom, najnormalnije su se sretali, družili, posjećivali, nikad jedno o drugome nisu izgovorili ružnu riječ, zato što se zaista vole i poznaju.

Stoga je Bruce idealna osoba za procijeniti koja bi osoba odgovarala Demi i kao životni partner.

Travoltina supruga Kelly Preston preminula je prije godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke. Par je bio u braku 28 godina i zajedno su dobili troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 23:29