StoryEditorOCM
Showbizfabijan pavao

Glumac iz ‘Kumova‘ za kojim luduju žene otkrio tajnu svoje prehrane, iznenadit će vas koliko put jede na dan

Piše Scena SD
5. rujna 2023. - 22:04

Fabijan Pavao Medvešek ima ulogu u seriji ‘Kumovi‘, a publika Nove TV također ga prati i u ulozi žirija ‘Supertalenta‘. Zagrebački glumac plijeni pažnju i svojim izgledom, a sada je za Story otkrio pazi li na prehranu.

- S obzirom na to da ja mogu jesti dva sata, morao sam naći način da smanjim ili unos količine hrane ili broj obroka. Probao sam onaj fasting gdje jedeš osam sati, a 16 ne. I onda sam smanjio na pet, četiri, pa na tri sata i sada sam došao do toga da jedem samo jedan obrok dnevno.

image

Fabijan Pavao Medvešek
 

Nikola Vilic/Cropix

Znam da zvuči čudno i nemoguće, ali nevjerojatno je koliko se naše tijelo brzo privikne. Budem gladan jedino ovako kad se dižem na snimanja u 6h ujutro, više od umora. Jedem obično oko 15h poslijepodne i tada sjednem jedno 40 minuta i zapravo pojedem dva neka normalna obroka, dvije porcije recimo, dakle sve je duplo - kazao je Fabijan koji se trudi i redovito vježbati.

- Tražio sam trening koji bi bio dovoljno kratak i da ga mogu dovoljno često raditi, tako da se moj trening 99% bazira na samo dvije vježbe, a to su zgibovi i dipsevi i tako već posljednje dvije godine.

image

Fabijan Pavao Medvešek

 

Nikola Vilic/Cropix

Koliko god zvučalo suludo, te dvije vježbe su dovoljno teške da bi mi održale formu i sve ono što sam radio kao mali. Uglavnom treniram u parkovima, u teretanu odem jedino ako je kiša ili ružno vrijeme. Jako je oslobađajuć takav trening, a traje svega 20 do 30 minuta i u tom vremenu odradim aposlutno sve

Glumac je sredinom prošle godine uplovio u bračnu luku sa suprugom Karlom Abramović, a početkom ove godine postali su i roditelji preslatkog dječaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:57