StoryEditorOCM
ShowbizNI PAS, NI MAČKA

Glavni glumac ‘Pedeset nijansi sive‘ može izdržati u blizini jedne životinje samo uz pomoć jakih lijekova

Piše SCENA SD
19. prosinca 2023. - 16:49

Glumac Jamie Dornan jednom je imao neugodno iskustvo s konjem. U emisiji irskog voditelja Grahama Nortona rekao je da je vrlo alergičan na konje.

"Volim ih kao vrstu, ali jednostavno im se ne mogu previše približiti", rekao je glumac prije nego što je opisao kako je poljubac koji je jednom dao konju imao ozbiljne posljedice. Ne samo za snimanje filma o kojem je riječ.

"Jako mi se svidio konj kojeg sam imao (na setu). I pomislio sam, ‘Danas je zadnji dan. Znaš što? Volim ovog konja.‘ Zato sam ga poljubio u usta", rekao je Dornan, na što se Norton u šali umiješao: "Koje si lijekove uzeo?"

Događaj nije dobro završio za Dornana. "A onda su mi usne potpuno eksplodirale", rekao je. "I nismo mogli snimati ostatak dana." 

Ali Dornan je trebao znati bolje jer je već imao problema s alergijom. Tijekom snimanja filma "Marie Antoinette" već je jednom upao u nevolje. "Moj lik (grof Axel Fersen) morao je provesti gotovo cijeli film na konju", rekao je. "I zaboravio sam da dugo nisam imao ništa s konjima."

Glumac je toliko natekao od alergije da je jedan od pomoćnih radnika ostao šokiran kako je izgledao kada je izbila alergija na njegovom licu. 

Dornan je trebao pomoć: "Morao sam nabaviti jake lijekove zbog alergijskog šoka." Kako bi nastavio s radom, morao je uzimati lijekove kad je bio u blizini konja. "Dakle, ako me vidite na konju, sigurno sam pod lijekovima", našalio se.

image

Glumac Jamie Dornan 

Isabel Infantes/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:38