StoryEditorOCM
ShowbizPROBLEMI U RAJU

Gigi Hadid uhićena na Kajmanskim otocima i optužena za posjedovanje marihuane i pribora za droge

Piše SCENA SD
18. srpnja 2023. - 20:00

Slavna manekenka Gigi Hadid uhićena je prošlog tjedna na Kajmanskim otocima i optužena za posjedovanje marihuane i pribora za droge.

Manekenka, koja je putovala s prijateljicom Leah McCarthy, stigla je privatnim zrakoplovom na međunarodni aerodrom Owen Roberts 10. srpnja i prošla carinu sa svojom prtljagom.

Utvrđeno je da je marihuana bila "samo za osobnu upotrebu", iako su Gigi i Leah uhićene pod optužbom za uvoz marihuane i uvoz pribora za pušenje kanabisa.

Gigi je ispitana u Kraljevskom pritvorskom centru na Kajmanskim otocima. Kasnije su je pustili dok je čekala odluku o kazni, izvjestila je lokalna novina Cayman Marl Road.

Gigi i Leah pojavile su se pred sudom 12. srpnja i priznale krivicu. Obje su kažnjene s 1000 dolara. 

"Gigi je putovala s marihuanom kupljenom legalno u New Yorku s medicinskom dozvolom", rekao je glasnogovornik Gigi Hadid.

"Također je legalna za medicinsku upotrebu na Kajmanskim otocima od 2017. Njen dosje ostaje čist i uživa u ostatku svog vremena na otoku", poručio je dalje, piše Daily Mail.

Agenti carinske i granične kontrole stavili su njenu torbu kroz skener i ručno ih pretražili, a zatim su pronašli "malu količinu marihuane i pribora za pušenje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:51