StoryEditorOCM
ShowbizNEOPISIV OSJEĆAJ

Georgina i Ronaldo upoznali su se u trgovini: "Cijela sam drhtala kad sam ga vidjela, bila je to, za oboje, ljubav na prvi pogled"

Piše MOZAIK SD
9. siječnja 2023. - 22:36

Cristiano Ronaldo potpisao je za nogometni klub Al Nassr u Saudijskoj Arabiji. Njegova partnerica Georgina Rodriguez preselila se s njihovom djecom u Rijad.

Ronaldo i Georgina su pri selidbi imali problem zbog tamošnjeg zakona. Naime, prema njihovom zakonu izvanbračni partneri ne smiju zajedno živjeti. Ipak, saudijske vlasti su odlučile zažmiriti na taj prekršaj Portugalca i Španjolke, piše radiosarajevo.ba.

Par se upoznao 2016. godine, kada je Ronaldo došao u Guccijevu trgovinu u centru Madrida u kojoj je Georgina bila zaposlena. "Cijela sam drhtala kad sam ga vidjela. Odmah je privukao moju pozornost. Zapalio je nekakvu iskru u meni", prisjetila se kasnije Georgina.

Nekoliko dana poslije Georgina i Ronaldo sreli su se na jednom modnom događaju. "Tad smo mogli pričati u opuštenoj atmosferi. Nisam bila na poslu pa sam bila prirodna. Bila je to, za oboje, ljubav na prvi pogled", rekla je Georgina. Ubrzo su započeli ljubavnu vezu, a Georgina je prestala raditi u trgovini jer su novinari stalno dolazili vidjeti novu Ronaldovu djevojku.

Kada Ronaldo nije imao nogometnih obveza, par je zajedno obilazio restorane, modne događaje, premijere, gala večeri... "Biti partnerica nekog tako poznatog nije lako, ali to nikad ne bih promijenila. To što osjećam prema njemu je neopisivo. Zajedno smo jači i jako pazimo na međusobno poštovanje. Ali ne smijemo zapostaviti ni zavođenje. To je jako bitan dio svake veze", rekla je jednom prilikom, piše radiosarajevo.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 01:45