StoryEditorOCM
ShowbizGEJ LJUBAV

‘Gandalf‘ prekinuo vezu s mladim partnerom: ‘Nije želio da netko s njim živi, on nije čovjek za brak‘

Piše SCENA SD
17. veljače 2024. - 12:29

Sir Ian McKellen prekinuo je ljubavnu vezu s Oscarom Conlon-Morreyjem nakon godinu dana, piše Daily Mail. Zvijezda Gospodara prstenova (84) upoznala je 30-godišnjeg glumca dok su glumili majku i sina u hit predstavi Mother Goose krajem 2022. godine, prenosi Jutarnji list.

Brzo su postali nerazdvojni, a Oscar je za Iana rekao da je ‘ljubav njegovog života‘.

Britanski glumac McKellen rekao je prije nekoliko godina u intervjuu da mu se život jako promijenio otkako je javno rekao da je homoseksualac. Popularni Gandalf iz ‘Gospodara prstenova‘ priznao je da voli isti spol tek kada je imao 50 godina. U mladosti je to skrivao od svih jer kako kaže, mogao je biti prognan zbog toga. Budući da su mu roditelji preminuli rano nije uspio ni s njima podijeliti svoju tajnu.

Njegova zadnja veza je, kako kaže njihov poznanik, pukla jer McKellen nije bio spreman za obaveze.

"Oscar je prijateljima i obitelji govorio o svojim velikim planovima s McKellenom. Čak je rekao da misli da će se zaručiti. McKellen nije imao dečka 20 godina. On stvarno nije čovjek za brak. Ne želi da netko živi s njim u kući. Uživa imati nekoga kad je na turneji", rekao je.

McKellen je imao prvu ozbiljnu vezu s profesorom povijesti s fakulteta, a u vezi je bio i s redateljem Seanom Mathiasom. 2012. godine javno je objavio da boluje od raka prostate koji je uspješno izliječio. Godinu prije kupio je londonski pub za koji se pretpostavlja da je inspirirao Charlesa Dickensa za pisanje Olivera Twista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:51