StoryEditorOCM
ShowbizJURE & Dino

Emotivno ih je ‘pukao‘ koncert za Olivera u Vela Luci, iste noći su napisali hit: poslušajte duet, ove momke cure vole

Piše Scena SD
8. svibnja 2023. - 17:15

Sve je započelo slučajnim susretom na televizijskom glazbenom showu HRT-a, The Voice, koji im je otvorio put na scenu, ali ih učinio i bliskim prijateljima.

Dva Dalmatinca, Zadranin Jure Brkljača i Hvaranin Dino Petrić, čije talente je publika itekako prepoznala i vrednovala, sada su se našli u duetu ‘‘Isti ka i ti‘‘, s kojim kreću u osvajanje radijskih postaja.

‘‘Dino i ja sa zadovoljstvom predstavljamo novu pjesmu ‘Isti ka i ti‘, jer je ova pjesma rezultat naše dugogodišnje suradnje, prijateljstva i neprospavanih noći, koncerata i nastupa, te predstavlja posebnu uspomenu na sve što smo prošli zajedno.

Dino i ja upoznali smo se na televizijskom glazbenom showu i otada smo ostali nerazdvojni prijatelji do dan danas.

‘Isti ka i ti‘ nastala je u Vela Luci, u hotelu nakon koncerta ‘‘Trag u Beskraju‘‘, u ranim jutarnjim satima. Uživali smo radeći na ovoj pjesmi, a isto tako se nadamo da će i naša publika, najmanje onoliko koliko smo i mi, u procesu njenog stvaranja, te da će osjetiti svu našu energiju i inspiraciju.

Neopisivo smo zahvalni svima koji su sudjelovali s nama i pomogli nam u ovom projektu i, iskreno, jedva čekam da svi čuju našu pjesmu‘‘, ispričao je Jure Brkljača. 

Osim ideje za glazbu i tekst, Jure i Dino novom skladbom donose zaraznu energiju koja osvaja, što je i više nego dokaz odličnog pjevačkog tandema koji ima što za poručiti.

‘‘Isti ka i ti‘‘ dogodila se u Vela Luci, bila je inspirirana koncertom posvećenom Oliveru Dragojeviću, a opisuje naše živote, sve trenutke za koje smo uskratili ljude oko nas da bi sebe dali maksimalno glazbi. Jer, glazba je naš život i dajemo sve da živimo taj naš san i da sebe u konačnici kroz pjesme dajemo svojoj publici. Jako sam sretan zbog ove pjesme ‘‘Isti ka i ti‘‘ i jako me raduje što je napokon dijelimo sa publikom‘‘, kaže Dino Petrić, koji je napisao tekst, glazbu su napravili zajedno, a za aranžman i produkciju zaslužan je Miro Buljan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:03