StoryEditorOCM
ShowbizVIŠE ŽENA

Emily Ratajkowski nije iznenađena tvrdnjama o bivšem: Sebastian Bear-McClard optužen za seksualna zlostavljanja

Piše SCENA SD
30. ožujka 2023. - 13:47
Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard snimljeni prošle godine za vrijeme festivala u CannesuDefrance/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Defrance/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivši suprug Emily Ratajkowski, producent Sebastian Bear-McClard, optužen je za seksualno zlostavljanje od strane više žena.

Početkom 2016. producent Sebastian Bear-McClard obratio se 17-godišnjoj djevojci na Instagramu - što je dovelo do neformalnog sastanka u potkrovlju u Sohou. Nedugo nakon toga, dao je do znanja braći Safdie da je pronašao savršenu osobu koja će igrati malu ulogu u njihovom nadolazećem filmu "Dobar provod". Djevojka, koja je došla iz siromašene sredine u New Yorku, bila je uzbuđena što će upoznati zvijezdu filma, Roberta Pattinsona, tada omiljenog tinejdžera širom svijeta zahvaljujući franšizi "Sumrak". Na dan snimanja cijeli dan je čekala na njujorškom setu da se njezina scena snimi, nesvjesna što to podrazumijeva. Dok je krenula u skučenu sobu, bila je gola, stajala je pred gotovo desetak muških glumaca i članova tima, uključujući Josha i Bennyja Safdieja. Umjesto da nastupi u sceni s Pattinsonom, bila je u paru s glumcem koji je nedavno pušten iz zatvora prije nego što je angažiran za film.

Prema izjavi mlade žene, a koju je dobio Variety, "bila je potpuno zapanjena i osjećala se prestravljeno. Moja se nevolja samo pogoršala kad mi je niotkuda glumac šapnuo u uho ‘bi li ga mogao staviti‘ dok su kamere bile uključene. Rekla sam ‘ne‘"

Pattinson nije bio prisutan na setu tijekom snimanja scene, koja je na kraju izrezana iz konačne verzije filma.

Nakon završetka produkcije, Sebastian i žena navodno su nastavili imati sporazumnu romantičnu vezu dvije godine.

image

Sebastian Bear-Mcclard

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Još jedna optužba iznesena je o ponašanju Sebastiana na snimanju filma braće Safdie ‘Uncut Gems‘ iz 2019. godine.

Prema izjavi žene, koja je tada imala 18 godina, upoznala je Sebastiana tijekom produkcije, a on ju je počeo uvjeravati kako će joj pomoći u glumačkoj karijeri. Žena je ispričala navodni incident koji se dogodio u stanu koji je Bear-McClard dijelio s Emily

"Sebastian i ja smo se počeli ljubiti. Stvari su eskalirale i onda je, ne tražeći moj pristanak, stavio penis u mene bez korištenja kondoma", tvrdila je.

Treća žena također je tvrdila da se Sebastian upustio u zabrinjavajuće ponašanje.

Sebastian je preko glasnogovornika odbio komentirati izvješće. Predstavnik braće Safdie rekao je: "Tim Elara (Pictures) upoznat je s ponašanjem Sebastiana McClarda u srpnju 2022. Odmah su poduzeli mjere i prekinuli s njim raditi."

Producent je trenutno usred borbe za razvod i skrbništvo s Emily Ratajkowski, s kojom dijeli sina, a prolazi privatno posredovanje s braćom Safdie.

Emily Ratajkowski je odbila komentirati, ali prijatelji kažu kako nije iznenađena tim tvrdnjama. Zastupaju je moćni odvjetnici Brett Ward i Jackie Combs, čija je tvrtka Blank Rome prethodno vodila Toma Cruisea u razvodu od Katie Holmes, kao i Channinga Tatuma u razvodu od Jenne Dewan. Bear-McClard, koji sada ima 42 godine, surađuje s istaknutom odvjetnicom Caroline Krauss.

Ratajkowski i Bear-McClard vjenčali su se u sudnici u New Yorku u veljači 2018. nakon što su hodali samo dva tjedna. Ratajkowski se bori za isključivo skrbništvo nad njihovim sinom Sylvesterom, koji je rođen u ožujku 2021.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 23:36