StoryEditorOCM
ShowbizSKUPO

Dva dana nakon objave vijesti o Adelinim koncertima u Europi obožavatelji šokirani cijenama ulaznica

Piše SCENA SD
2. veljače 2024. - 18:06

U srijedu je objavljeno  kako će Adele održati četiri koncerta u Münchenu u Njemačkoj, a sada već stižu vijesti kako su neki obožavatelji razočarani kada su saznali koliko bi morali platiti ulaznice kako bi uživali u njezinim pjesmama.

Adele već nekoliko mjeseci nastupa u Koloseumu, poznatoj koncertnoj dvorani smještenoj u hotelu-kasinu Caesars Palace u Las Vegasu, a za kolovoz je najavila koncerte 2., 3., 9. i 10. kolovoza 2024. u Njemačkoj. Očekuje se oko 80.000 posjetitelja svakog koncerta. Oni koji se odluče za odlazak na koncert morati će dobro otvoriti svoje novčanike: na društvenim mrežama nekoliko korisnika Interneta koji su željeli kupiti svoje ulaznice kako bi vidjeli Adele bili su uvrijeđeni objavljenim cijenama.

image

Adele 

Chris Delmas/Afp

Čini se da najjeftinija ulaznica za odlazak na Adelin koncert preko 500 eura! Prema Business Insideru Adele je naplaćivala najjeftinije ulaznice za svoje koncerte u Las Vegasu  525 dolara (482 eura).

U međuvremenu je stigla i vijest da će biti dodana još četiri termina koncerta, pa će uz 2., 3., 9. i 10. kolovoza nastupiti još 14, 16, 23. i 24. kolovoza.

 

image

Adele 

Valerie Macon/Afp
image

Adele 

Blair M. Struble/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia/Blair M. Struble/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:22