StoryEditorOCM
Showbizljubavni krah

Dragana Mirković otvoreno o suprugu, pokazala i svoj dvorac: ‘Nije mi bilo bitno što je on Hrvat, a u Srbiji su mi...‘

Piše SCENA SD
30. ožujka 2024. - 12:53

Dragana Mirković (56) ponovno je otkrila detalje o svom braku s Tonijem Bijelićem, koji uskoro ulazi u fazu razvoda nakon 24 godine zajedničkog života. Pjevačica, koju su često nazivali ‘lokomotivom‘ zbog njezine nevjerojatne predanosti poslu, podijelila je svoje misli o hrabrosti, ljubavi i radu.

Kada se Dragana 2000. udala za Tonija, živjela je u jednoj od najvećih i najljepših kuća u Beogradu, dok je Toni živio u skromnom stanu od 50 kvadrata. Unatoč razlikama u početnom statusu, Dragana je prihvatila ovu ljubav bez oklijevanja. "Imala sam 32 godine. Htjela sam djecu i nekoga tko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogriješila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne djece", izjavila je Dragana, piše 24 sata

image

Dragana Mirković i Tony Bijelić

Screenshot Instagram/

Hrabrošću kojom je poduzela korake u ovu vezu, unatoč društvenim preprekama, Dragana je istaknula hrabrost i podršku koju je dobila od svojih sugrađana. "Nitko mi ništa nije napravio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: ‘Zašto za njega, a ne za nekog drugog?’. Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamjerili što je on Hrvat, više su mi tu u inozemstvu zamjerili", podijelila je svoje osjećaje.

image

Dragana Mirković u svom dvorcu.

Screenshot/youtube/

Kroz svoju životnu priču, Dragana je otkrila kako je brak s Tonijem Bijelićem predstavljao bijeg od svakodnevice estrade te potrebu za osnivanjem obitelji. "On je bio normalan čovjek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem obitelj. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvijek sam sve sama mogla. On je bio lijep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovdje. Nema stan, OK, zaradit ćemo ga. Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela", opisala je.

Dragana Mirković povodom ovog je razgovora ugostila hrvatske medije u svom dvorcu, te su osvanuli videozapisi iz kojih se vidi sva pompeznost i velebnost dvorca kojeg pjevačica posjeduje, a zasigurno je posebnost ove nekretnine što Dragana u sklopu dvorca, ima i crkvu.

image

Dragana Mirković u svom dvorcu ima crkvu 

Screenshot/youtube/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:02