StoryEditorOCM
Showbizsplitska diva

Doris raznježila starom obiteljskom fotografijom. Njezin sin Borna danas ima 33 godine, pogledajte kako izgleda

Piše Scena SD
29. kolovoza 2023. - 22:34

Doris Dragović (62) u pripremama je za svoje velike koncerte u Areni Zagreb koje će održati u studenom ove godine. Tijekom karijere velika podrška su joj članovi obitelji, suprug Mario (59) i sin Borna (33) koje ne viđamo tako često.

Doris je početkom ove godine na Instagramu objavila staru fotografiju na kojoj pozira s Marijem i Bornom, a u opisu je napisala "obitelj". Pjevačica je od 1989. u sretnom braku s bivšim vaterpolistom Marijem Budimirom, a sin im je rođen godinu kasnije.

Borna ima 33 godine, diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Splitu i čuva detalje svoga privatnog života odrastajući daleko od medija. Tek je jednom prilikom u videu objavljenom na YouTubeu pričao o filozofiji na filmskom platnu.

- S nama je Borna Budimir, on je filozof, i on će nam pričati o filozofiji na filmu, najavio ga je voditelj.

Kad se rodio njegovala ga je poznata splitska babica Bosiljka Bulović.

- Doris je bila jako uplašena nakon poroda i dosta surađivala, imala mnogo pitanja. Odlučna da sve odradi kako treba. Često sam tih prvih mjesec dana odlazila kod nje doma. Sjećam se da je bila toliko sretna i zadovoljna nakon što je rodila da mi je poklonila gajbu neke strane pive u limenkama, od nikoga u životu nisam dobila tako originalan poklon - kazala je Bosiljka svojedobno za Slobodnu Dalmaciju.

image

Borna Budimir

YouTube

Nakon što je rodila sina, Doris je kratko odlučila pauzirati od glazbene karijere, a zanimljivo je kako se Borna kao dvogodišnji dječak pojavio u njezinom spotu za pjesmu ‘Dajem ti srce‘.

Prije pet godina Mario je doživio srčani udar i tada su mu ugrađena dva stenta. Pozlilo mu je nakon turnira Četiri kafića, samo se srušio na stubama obližnjeg restorana. Uspješno se oporavio, a u razgovoru za naše novine rekao je kako se Doris prepala više od njega i stalno bila s njim bolnici. Dok se budio iz kome prvo je prepoznao njezin i Bornin glas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:47