StoryEditorOCM
ShowbizINSTAGRAM U BALUNU

Dizajnerica Morana Mamić susrela izbornika 'azzura': Ako Talijani igraju kao što me Conte slikao, pobjeđujemo!

Piše PSD.
12. lipnja 2015. - 17:20
Dizajnerica Morana Mamić nevjerojatno je popularno ime u tražilici Instagrama, ima više "followera" od predsjednice države, njih više od pedeset tisuća.

Iako bi mnoge žene trajno "posudile" njezin ormar, nemalen je i broj "hejtera"’ koji će je prozivati zbog ovog ili onog, a najčešće ipak zbog poznatog hrvatskog jala.

Dizajnerica interijera i kreatorica, kako god, vrlo je lucidna i duhovita žena, samoironična, zbog čega njezini opisi vlastitih fotografija izazivaju urnebesan smijeh.

Svoje je Instagram poklonike razveselila i aktualnim, splitskim postom, kojeg prenosimo...

"Odsjela sam u "Atrium" hotelu. Već dva dana policija mi pred hotelom. Kažem jučer Jozi: Čuj Mici, kaj da ti velim, to je grad Split organizirao da me zaštite od Insta obožavatelja. Jozo šuti.

Inače, osim policije, već dva dana viđam neke likove u plavim trenirkama kak piju kavu oko mene u predvorju hotela. Gledaju oni mene , gledam ja njih. Pričaju talijanski. Dođem sad s doručka, sjednem u hotelski bar, naručim kavu. Kraj mene sjede dvojica. U plavim trenirkama.

Mislite da se ja uslikam s vama?!

Ustanem, priđem stolu i upitam onog zgodnijeg na tečnom engleskom: Oprostite da li bi me mogli uslikati?! Kaze čo'ek: Mislite da se ja uslikam s Vama?! Ne, nego da Vi uslikate mene samu! Usta čo'ek , privati Međeda za noge i uslika. U to ulazi u hotel Jozo.

U sekundi promijeni facu, prođe kraj mene k'o pored turskog groblja i ude u lift. Sjednem natraga za stol, zahvalim se co'eku, kad zove Mici. Is'sa mi moga , ako si ti normalna , pa tebe nije nikud' za vodit' , j..o ti Međed majku, j..o ti ovo ,j..o ti ono, blablabla!!!

"Aloooo , stani bolan , đe si se ti zaletio ,kaj je tebi, pa samo pijem kavu??? - odgovorim mirnim glasom. Piješ kavu,ha, a to što te Conte slika s Međedom?! Koji mrtvi Conte, slika me neki čo'ek u plavoj trenirci! Mici, taj čo'ek je izbornik talijanske reprezentacije!! izdere se Jozo i poklopi mi slušalicu.

Ako taj Conte vodi repku kao što slika..."
- zaključila je Morana u našu korist.


PSD, FOTO: INSTAGRAM
Odsjela sam u " Atrium" hotelu. Vec dva dana policija mi pred hotelom.Kazem jucer Jozi: Cuj Mici , kaj da ti velim ,to je grad Split organizirao da me zastite od Instaobozavatelja.Jozo suti. Inace ,osim policije ,vec dva dana vidam neke likove u plavim trenirkama kak piju kavu oko mene u predvorju hotela. Gledaju oni mene , gledam ja njih.Pricaju talijanski.Dodem sad s dorucka, sjednem u hotelski bar , narucim kavu. Kraj mene sjede dvojica. U plavim trenirkama.Ustanem ,pridem stolu i upitam onog zgodnijeg na tecnom engleskom; Oprostite da li bi me mogli uslikati?! Kaze čo'ek ; Mislite da se ja uslikam s Vama?! Ne, nego da Vi uslikate mene samu! Usta čo'ek , privati #Međeda za noge i uslika. U to ulazi u hotel Jozo. U sekundi promijeni facu , prode kraj mene k'o pored turskog groblja i ude u lift. Sjednem natraga za stol, zahvalim se co'eku, kad zove Mici. Is'sa mi moga , ako si ti normalna , pa tebe nije nikud' za vodit' , j..o ti #Međed majku, j..o ti ovo ,j..o ti ono, blablabla!!! "Aloooo , stani bolan , đe si se ti zaletio ,kaj je tebi, pa samo pijem kavu???" odgovorim mirnim glasom. Pijes kavu,ha, a to sto te Conte slika s #Međedom ???!!! Koji mrtvi Conte ,slika me neki co'ek u plavoj trenirci!!! "Mici taj čo'ek je izbornik talijanske reprezentacije "!!! izdere se Jozo i poklopi mi slusalicu... Misao dana #NadamSeDaTajConteBoljeVodiRepkuNegoKajSlika ??❤️⚽️✌?️

A photo posted by Morana Mamic (@morana_mamic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 00:56