StoryEditorOCM
ShowbizMASLINA JE OBRANA

Danijela Dvornik nakon operacije ruke koju je slomila berući masline na Braču: ‘Operacija je prošla super, mislim da će bit sve ok‘

Piše MOZAIK SD
31. listopada 2022. - 12:37

Danijela Dvornik nedavno se ozlijedila prilikom branja maslina, kojem se jako veselila, pogotovo otkako je i sama kupila maslinik na Braču. 

Na Instagramu je tada podijelila da je doživjela nezgodu zbog koje je morala na operaciju ruke, a sada je pratitelje obavijestila da je sve u redu i da je operacija dobro prošla. 

- Sve je dobro, operacija je prošla super, ništa me ne boli, vježbam ruku i trudim se da mi otok padne što prije. Uglavnom dosta toga mogu već napraviti sama tako da nisam nešto pretjerano nesposobna.

Trebat će vremena da mi se ruka vrati u normalu, ali mislim da će bit sve ok. Zahvalna sam doktorima, sestrama i svima na traumatologiji i ortopediji u KBC “Split-Firule”. I bilo mi je baš dobro na odjelu - napisala je Dvornik uz fotografiju, a pratitelji su joj uputili poruke podrške te joj zaželjeli brz oporavak.

Dvornik je ruku slomila kada je branje maslina već bilo pri samom kraju.

- Masline su obrne, ali na samom kraju platila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju. Boli, boli, užasno boli - napisala je Danijela tada i pokazala kako joj je ruka u gipsu.

intervjuu za "Slobodu Dalmaciju" našoj je novinarki zadovoljno pričala:

- Svake godine bih ostala i razmišljala sam da bi voljela imati svoje masline, ali ne možeš imati sve odjednom. Ove godine sam sebi to priuštila. Imam oko 50-60 stabala maslina i bit će i nešto novih. Lijepo je biti u prirodi i u polju.

Umoriš se, ali vidiš plodove tog svog rada. Biti na otoku, a nemati zanimaciju nije dobro, moraš nešto imati raditi cijeli dan. Družim se s prijateljima, u prirodi smo cijeli dan, kuhamo, beremo masline, dođemo doma satrani, ali sretni.

To me baš veseli. Gore imam i malu kućicu poljoprivrednu, da možemo jesti. Prvo ulje će biti ove godine. To su stare masline koje rađaju. Nema tu neke velike brige, to su sitne kozmetičke stvari. To su gušti - kazala je Danijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 01:19