StoryEditorOCM
ShowbizDIJAMANTNI PRSTEN

‘Crna pantera‘ Naomi Campbell se zaručila? Do sad ju nije ukrotio basist U2-a, ali ni poznati Playboy Flavio Briatore

Piše I.P.
27. studenog 2023. - 19:49

Na utrci Formule 1 u Abu Dhabiju među slavnim gostima bila je i Naomi Campbell koja je plijenila pozornost s velikim dijamantnim prstenom na ruci što je odmah pokrenulo nagađanja da se "crna pantera" zaručila. Britanski Daily Mail kontaktirao je njene glasnogovornike, koji zasad nisu ništa komentirali.

Naomi Campbell u lipnju iznenadila je javnost objavom da je dobila drugo dijete. Dobila je sina, a dvije godine prije kćerkicu. Nije otkrila tko je otac njene djece, a nagađa se da joj je djecu rodila surogat majka jer Naomi uopće nisu vidjeli s trudničkim trbuhom, a jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih danas ima 53 godine. 

Inače manekenka se dva puta zaručivala. Prvi put 1993. godine s basistom grupea U2 Adamom Claytonom, a drugi put s poznatim talijanskim zavodnikom koji ima dijete s njenom kolegicom Heidi Klum, Flavijom Briatoreom.

Osim njih ljubila je Roberta De Nira i Ushera, a povezivali su je s Gerardom Butlerom i Terrenceom Howardom. 

Inače Naomi su prozvali "crna pantera" zbog dugačkih nogu. U svijetu modelinga poznata je po teškoj naravi zbog čega je na sebe navukla brojne tužbe. Četiri puta su je osudili zbog napada na njene suradnike, zbog čega je morala ići na tečaj za kontrolu bijesa, ali je i morala skupljati smeće, a to je radila s Dolce&Gabbana krunom na glavi. Napala je i policajce jer nije mogla naći prtljagu zbog čega su joj doživotno zabranili da leti British Airwaysom. Prije osam godina osudili su je na kaznu zatvora od šest mjeseci uvjetno jer je napala fotoreportera torbicom jer ju je fotografirao dok se prije 11 godina liječila se od ovisnosti o alkoholu i kokainu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:31