StoryEditorOCM
ShowbizKRAVAVI KRAJ

Brutalni obračun zbog kojeg se razvela Britney: ‘Udarila je glavom o stol, prebačena je u bolnicu...‘

Piše Tina Premec/JL
26. kolovoza 2023. - 11:06

Britney Spears razbila je glavu o stolić za kavu tijekom žestoke svađe sa suprugom Samom Asgharijem u Londonu prije no što su se odlučili na razvod. Pop zvijezda, 41-godišnja Spears i 29-godišnji glumac razišli su se nakon 13 mjeseci braka početkom ovog mjeseca, a prema novim informacijama pjevačica je zbog te svađe, točnije njezinih posljedica završila na šivanju glave. Osnivač TMZ-a Harvey Levin u dokumentarcu "Britney Spears: Divorce & Despair" koji je u četvrtak emitiran na Foxu iznio je te tvrdnje, piše Jutarnji list.

"Ona i Sam posvađali su se u hotelskoj sobi i postalo je toliko loše da se Britney spotaknula i udarila u stolić za kavu te razbila glavu. Trebali su joj šavovi."

Izvršni producent Charles Latibeaudiere rekao je pak kako je Spearsina navodna "nestabilnost" bila previše za Asgharija i da je zbog toga okončao brak. Prethodno se tvrdilo da je Spears nekoliko puta bila fizički nasilna prema s Asghariju te mu je jednom prouzročila modricu na oku dok je spavao. Asghari je navodno rekao prijateljima da ga je pop princeza znala napasti tijekom njihovih sedam zajedničkih godina, piše TMZ.

Izvori na koje se pozivaju, naveli su da je bilo brojnih svađa u kojima je osiguranje moralo uskočiti između para. Ranije ove godine glumac je snimljen je s modricama na rukama i licu, a izvori kažu da se taj datum podudara s navodnim napadom. Također tvrde da je Asghari bio zabrinut zbog Spearsine fascinacije noževima, koji su bili svugdje u njezinoj kući u Thousand Oaksu vrijednoj 11,8 milijuna dolara.

image
Valerie Macon/Afp

Navodno je Britney bila "paranoična da će je netko uhvatiti i uvjerena da će joj noževi trebati kao zaštita". Zvijezdu se također optužuje da bi "puknula" i na najmanju stvar, zbog čega je Asghari bio prestravljen. Izvori su otkrili i kako je Asghari mislio da je može "spasiti", da bi nakon 13 mjeseci braka shvatio da možda nema šanse da ikada "pomogne Britney".

"Stvarnost života s Britney nije bila zabavna i uopće nije iznenađenje što brak nije potrajao", ustvrdio je izvor. Asghari je naveo nepomirljive razlike kada je podnio zahtjev za razvod od pjevačice. U predbračnom ugovoru navedeno je da ima pravo na milijun dolara svake dvije godine njihova braka, s gornjom granicom od 10 milijuna dolara nakon 15 godina, piše US Weekly.

Otkako se udala 2022., Britney je povećala svoje bogatstvo potpisavši ugovor vrijedan 15 milijuna dolara s izdavačkom kućom Simon & Schuster za memoare pod naslovom "The Woman In Me". Page Six je izvijestio kako je Britney angažirala slavnu odvjetnicu za razvode Lauru Wasser koja se može pohvaliti klijentima s A liste kao što su Kim Kardashian, Kevin Costner i Johnny Depp.

No, navodno je Asghari prijetio da će objaviti iznimno neugodne informacije o svojoj supruzi ako ona odbije ponovno pregovarati o uvjetima razlaza. Tu informaciju izvor blizak Spears za DailyMail.com nazvao je apsurdnom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:20