StoryEditorOCM
ShowbizSPEARS SAGA

Britney popljuvala intervju mlađe sestre i ponovno šokirala ‘ispadom‘: ‘Moja obitelj me uvijek voli spuštati, svi mi se gade!‘

Piše M.P.
14. siječnja 2022. - 15:52

Američka pop princeza Britney Spears ponovno iznenađuje svojim objavama na Twiteru. Ovog puta obrušila se na sestru Jamie Lynn koja je u intervjuu za Good Morning America opisala svoj težak odnos sa starijom sestrom, pop zvijezdom.

Britney Spears ljutito je reagirala na intervju, objavio je Newsweek.  Promovirajući svoje nove memoare, 'Things I Should have Said, Jamie Lynn Spears je tijekom intervjua rekla da je "obožavala" Britney dok su odrastale, čak je rekla da joj je sestra bila kao druga mama. No Jamie Lynn je dodala kako se ponašanje njezine sestre promijenilo, opisujući ga između ostalog kao 'paranoično'.

Britney, autorica hitova 'Baby One More Time' i 'Toxic' rekla je u svojoj objavi na Twitteru u srijedu da su joj smetali sestrini komentari o njenom ponašanju.

- Prije 15 godina u to vrijeme nikad nije ni bila u mojoj blizini... Pa zašto uopće pričaju o tome osim ako ne želi prodati knjigu na račun mene??", napisala je Britney Spears.

U svojoj objavi na Twitteru jasno je dala do znanja da njezin odnos s obitelji ostaje napet. Rekla je da su joj upropastili snove 100 milijardi posto i da pokušavaju sve uvjeriti da je luda.

'Moja obitelj me uvijek voli „spuštati” i povrijediti me pa mi se gade!!!", poručila je.

Jamie Lynn Spears, pjevačica i glumica koja je glumila u komediji Zoey 101, onomad se suočila s kritikama jer nije progovorila o sestrinoj borbi za skrbništvo. No, u intervju za Good Morning America je rekla da je sretna ishodom.

- Imala sam 17 godina, trebala sam dobiti bebu. Tako da nisam razumjela što se događa. Niti sam bila fokusirana na to. Bila sam fokusirana na činjenicu da imam 17 godina i da ću dobiti dijete. Tada sam to razumjela jednako malo kao i sada - kazala je Britneyna sestra.

Jamie Lynn Spears upitana je i o objavama na društvenim mrežama prošlog srpnja u kojima je kritizirana zbog izvođenja remiksa Britneyine pjesme "Till the World Ends" na dodjeli glazbenih nagrada Radio Disney 2017.

- Iskreno, bilo mi je pomalo zbunjujuće sve to. I zapravo sam razgovarala s njom o tome, i odavala počast svojoj sestri i svim nevjerojatnim stvarima koje je učinila", rekla je Jamie. Dodala je da još uvijek ne razumije zašto je nastup zasmetao njezinoj sestri.

U svojoj reakciji na Twitteru, Britney Spears je između ostalog poručila kako se za sve svoje poslovne uspjehe namučila, dok njena sestra "Nikad nije morala raditi ni za što". "Uvijek joj je sve dato!!!", poručila je, a prenio je Newsweek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 13:24