StoryEditorOCM
ShowbizZGODNA FAMILIJA

Bjelogrlićev sin pravi je komad, ali sve je pojavom oduševila Draganova supruga Maja! Zovu je ‘srpskom Monicom Bellucci‘

Piše Scena SD
17. siječnja 2024. - 18:30

I hrvatska publika zacijelo bi s velikim zanimanjem pogledala film "Nedjelja", temeljen na životu pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, a koji je upravo doživio svoju beogradsku premijeru.

Osim što su ekranizacije života slavnih osoba u posljednje vrijeme veliki hit u svijetu ("Obitelj Gucci", "Ferrari"...), a i film "Toma" u režiji Dragana Bjelogrlića naišao je na obožavanje publike diljem regije, filmu "Nedjelja" poseban začin daje činjenica da u njemu glumi upravo sin slavnog srpskog redatelja - Aleksej Bjelogrlić.

Baš je o Ramadanovskom, upravo ovim povodom, nedavno za medije govorio njegov blizak prijatelj iz djetinjstva, biznismen Miodrag Sovtić, otkrivajući da su filmaši imali "zahvalan"materijal.

"Radio je sve protiv sebe. Oko sebe je uvijek imao 20-30 ljudi. Bio je jedan od najvećih džentlmena i najgalantnijih ljudi koje sam upoznao, non-stop je vodio na ručkove, večere, zimovanja, ljetovanja...

Znao je iznajmiti hotel i pozvati sve prijatelje, koga bi god sreo, pozvao bi ga. Kroz njegove ruke su prošli milijuni, a na kraju je završio u iznajmljenom stanu.To je njegova priča, takav je bio...".

 

Dragan Bjelogrlić na premijeru je došao u društvu supruge Maje, s kojom se ne pojavljuje često u javnosti, a s kojom će ove godine proslaviti 28. godišnjicu braka, što je izazvalo medijsku pažnju.

Draganovu suprugu prati laskavi nadimak "srpske Monice Bellucci", koji su joj nadjenuli u medijima još u vrijeme dok je bila uspješna manekenka s karijerom u inozemstvu.

Svojevremeno je živjela i radila u Beču i Parizu, krasila naslovnice modnih časopisa, nosila revije slavnih dizajnera, a karijeru je napustila nakon što se udala za Dragana.

Dragan i Maja upoznali su se devedesetih godina, a zbližili su se na snimanju jedne reklame. Pred kamerama su glumili ljubavni par, a ubrzo su to zaista i postali. Vjenčali su se na Valentinovo 1996. godine, a uz sina Alekseja, roditelji su i kćeri Mije.

Jednako kao što mu je supruga Maja jako lijepa žena, i sin i kći Dragana Bjelogrlića predivno izgledaju. Mia Bjelogrlić radi kao novinarka na beogradskoj N1 televiziji.

Uostalom, i u uspješnog glumca i redatelja u 80-ima su bile zaljubljene tisuće tinejdžerica, koje su ga obožavale u ulozi nestašnog Bobe u popularnom "Boljem životu".

Uz Bjelogrlićeve objavljene fotografije s članovima obitelji, pratitelji su na Instagramu napisali:

"Bjelo, od svega što si stvorio (a fantastični su ti proizvodi), ova dva na drugoj slici su ti najbolji, u koprodukciji s gospođom mamom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:36