StoryEditorOCM
Showbizsplitski pjevač

Biste li mu dali toliko? Gibonni slavi rođendan, Splićaninu pristižu čestitke sa svih strana, jedna mu je posebno draga

Piše Scena SD
13. kolovoza 2023. - 19:04

Splitski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni danas slavi 55. rođendan, a društvene mreže preplavljene su njegovim fotografijama i emotivnim porukama koje su mu uputili brojni fanovi, piše net.hr.

Pjevač je posebnu čestitku sigurno dobio od one koja jedina ima mjesto u njegovom srcu, svoje supruge.

Gibonni je više od dva desetljeća u sretnom i skladnom braku sa Sanjom koja nije ljubiteljica kamera i fotografskih objektiva. Iako je već dugi niz godina u braku s jednim od najpopularnijih pjevača u regiji, Sanju u javnosti viđamo vrlo rijetko pa mnogi vjerojatno i ne znaju kako ona izgleda.

image

Gibonni sa suprugom Sanjom.

Vladimir Ivanov/Cropix

Njih dvoje poznaju od svoje desete godine, kad su bili susjedi u Splitu, a vjenčali su se devedesetih. Roditelji su 35-godišnje kćeri Tanje, 24-godišnjeg sina Randa i 18-godišnjeg Lorenza.

Koliko je škrt na detaljima svog privatnog života najbolje pokazuje činjenica da ni u vlastitoj biografiji pod nazivom "Tajna vještina" o njihovom vjenčanju nije otkrio ništa osim da je bilo skromno i diskretno.

image

Gibonni

Davor Pongracic/Cropix

"Mi smo jednostavno ljudi koji smo se našli puno prije nego što se meni dogodila popularnost i imamo odnos koji je totalno atipičan, puno zdraviji i da se tako izrazim i iskreniji. Imao sam sreću što sam upoznao takvu ženu", rekao je Gibonni 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:29