StoryEditorOCM
ShowbizNOVI IMIDŽ

Biste li je prepoznali? Alka Vuica sad ‘fura‘ afričke pletenice, prepoznatljiv je samo životinjski print na njoj

Piše Ivana Prgomet
8. studenog 2023. - 17:59

Alka Vuica bila je jedna od gošća koncerta Borisa Novkovića u zagrebačkom Lisinskom u ponedjeljak. Družila se s Novkovićem u backstageu, a okupljenim fotoreporterima pozirala je s kolegom Mladenom Burnaćem. Kantautorica je bila gotovo neprepoznatljiva. Imala je crne sunčane naočale, a sad "fura" afričke pletenice. Na njoj je prepoznatljiv samo životinjski print kojem je vjerna desetljećima.

- Pratim što je u trendu jer sam jako pomodna, ali najvažnije mi je da mi nešto dobro stoji i da mi se sviđa. Neke žene ni sa 20 neće odjenuti ono što ću ja sa 60 godina. Sve ovisi o stavu i svjetonazoru koji određuju naš ukus u odijevanju, ali i u načinu života - rekla je Alka nedavno o svom stilu za Story.hr.

image

Alka Vuica

Instagram/

Kao modni kameleon poznat je i Burnać koji također plijeni pozornost svojim modnim izražajem. Izgleda kao da su se on i Alka dogovorili što će odjenuti za Novkovićev koncert. Oboje su oko vrata imali masivne zlatne ogrlice, a Burnać je također sakrio pogled iza sunčanih naočala, a na rukama je imao kožne rukavice sa zakovicama.
Prije nekoliko godina Burnać se pojavio u HTV-ovoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" u sakou sa šljokicama, hlačama na trapez i cipelama na špic. 

- Stilist mi ne treba. Ne mogu zamisliti da se osjećam ugodno u nečemu što mi netko drugi sugerira - rekao je tad.

Obožavateljica modnih stilista nije ni Alka Vuica. Svojedobno se obrušila na Fashion Gurua, odnosno Borisa Banovića nakon što ju je isprozivao zbog stylinga. 

- On se oblači kao da prodaje jaja na placu - uzvratila mu je Vuica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:16