StoryEditorOCM
ShowbizPola u ‘dva i pol‘

Bio je jedan od najslađih likova TV serija, međutim s odrastanjem se stubokom promijenio i skroz je u drugom ‘filmu‘

Piše Scena SD
27. svibnja 2023. - 13:54

Glumac Angus T. Jones koji je najpoznatiji po ulozi dječaka Jakea iz serije "Dva i pol muškarca", danas vodi drugačiji način života daleko od očiju javnosti.

Naime, glumac je nedavno uočen u jednoj četvrti u Los Angelesu, gdje izgleda neprepoznatljivo, a mediji pišu kako je to njegovo prvo pojavljivanje u posljednje dvije godine.

Ovaj 29-godišnji glumac bio je u ležernom izdanju gdje nosio široku sivu majicu, kratke hlače i crvenu šiltericu. Mediji su istakli da nije nosio obuću. Osim toga, posljednjih nekoliko godina ima bradu zbog kojeg ga ljudi teže prepoznaju, a i znatno se udebljao od posljednjeg pojavljivanja u popularnoj seriji.

Svoj odlazak iz serije najavio je 2014. godine, a nakon toga se posvetio kršćanstvu. Jednom prilikom je molio ljude da prestanu gledati ovu seriju, jer je smatrao da nije primjerena.

Mladi glumac se nakon toga povukao iz javnog života, jer nije više želio biti u središtu pažnje. Kasnije se putem medija ispričao kolegama sa seta za svoje izjave, ali tvrdi da nije požalio što ih je napustio, jer je bio uzbuđen zbog odlaska na studije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:10