StoryEditorOCM
Showbizkatarina banić

Bila je Miss Hrvatske, nastupila je u hit-spotu Siniše Vuce i bila u politici, evo čime se sada bavi

Piše mozaik sd
28. rujna 2023. - 09:34

Vrijeme prolazi, ali titula Miss Hrvatske ostaje. Drugim riječima, misice se ne zaboravljaju, pa čak i onda kada padnu u sjenu reflektorskih svjetala.

Tako je i s Triljankom Katarinom Banić koja je prije 13 godina, 2010., postala Miss Hrvatske. Katarina nije stala samo na tome, već je krenula i s drugim aktivnostima. Tako je već iduće godine, 2011., nastupila u spotu za hit "Tražena si roba u gradu" popularnog triljskoga glazbenika i nešto manje popularnog poliričara, Siniše Vuce.

I Katarina Banić je 2011. godine ušla u politiku te postala predsjednica HČSP-a u Trilju.

Danas Katarina ima vlastitu tvrtku "Banić Projects", specijaliziranu za izgradnju stambenih i nestambenih objekata. Osim toga, uspješno upravlja irskim pubom u Trilju, koji uspješno posluje.

Izgled Katarine Banić i dalje ostaje gotovo nepromijenjen u odnosu na vrijeme kada je osvojila titulu Miss Hrvatske. Nastavlja nositi svoju prepoznatljivu crnu dugu kosu, očuvani preplanuli ten te visoke potpetice. Također, prema njezinim objavama društvenim mrežama, vidljivo je da i dalje njeguje iste vrijednosti - ljubav prema vjeri, Bogu i domovini, piše Net.hr.

Za raziku od nekih drugih, Katarina Banić očito ne spava na lovorikama slave kao Miss Hrvatske već je hrabro iskoračila u poduzetništvo, a i tu joj čini se neće izmaknuti lenta.

image

Modelski dani Katarina Banić 2011. godine, tada je pozirala na novogradnji, danas ih i sama gradi

Josko Supic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:22