StoryEditorOCM
ShowbizINTIMNA CEREMONIJA

Atraktivna odvjetnica Zorana Mamića Jovana Puhalo tajno se udala u Veneciji: Moj posao je javan, ali privatni život nije

Piše I.P.
15. studenog 2023. - 10:29

Odvjetnica Jovana Puhalo zastupala je Vanju Halilović na suđenju za kršenje epidemološih mjera u poznatom zagrebačkom restoranu Barbieri‘s, međutim široj javnosti postala je najpoznatija kao odvjetnica Zorana Mamića u tužbi za klevetu koju je podignuo protiv repera Vojka V i Grše. Odvjetnica Jovana Puhalo na ročištima u Splitu plijenila je pozornost atraktivnim izgledom i istančanim modnim ukusom, a sad se u tajnosti udala u Veneciji za Marka Pezera, inače bivšeg dečka nekadašnje Miss Hrvatske Josipe Kusić.

Vijest je na svojoj društvenoj mreži otkrio fotografski duo Danilo Vasić i Katarina Sharon Macut Vasić, poznatiji kao Danilo&Sharon.

"Ovdje smo zbog jako intimnog vjenčanja na kojem će bitti 11 ljudi", rekla je Katarina Sharon u Instagram Reelsu u kojem su se izmjenjivale fotografije mladenke i mladoženje.

Odvjetnica Puhalo imala je zatvorenu vjenčanicu s visokim prorezom na nozi, te cipele Manolo Blahnik, čije cijene dosežu oko 1000 eura. 

- Moj posao je javan, ali privatan život nije - kratko nam je rekla odvjetnica Puhalo o svom vjenčanju.

image

Jovana Puhalo ispred suda u Splitu

Vojko Bašić/Cropix

Nedavno je za 24sata progovirila o svom modnom stilu.

- Psiholozi kažu da su samo tri sekunde dovoljne da druga osoba oblikuje mišljenje o vama na temelju vašeg izgleda, govora tijela, ponašanja i načina na koji ste odjeveni. Postoji neki kodeks odijevanja u odvjetništvu, a s ciljem pokazivanja poštovanja prema sudu i ozbiljnosti prema poslu kojim se bavimo pa osobno izbjegavam nositi šarene odjevne predmete i asimetrične krojeve. Općenito više volim klasiku i neboje. Spremim se u 15-ak minuta, a prvu kavu pijem u autu na putu prema sudu ili uredu - rekla je.

Odnedavno Jovana brani i Petra Bruna Basića, bivšeg pobjednika "Supertalenta", koji je uhićen jer je maskiran opljačkao dvije zlatarnice u Zagrebu, piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:23