StoryEditorOCM
Showbiziz backstagea

Antoniji iz Pavela se dogodila noćna mora svih žena, Jole uvijek uživa na nastupima, evo što smo sve saznali

25. lipnja 2023. - 23:23

Na trećoj večeri ‘Hit ljeta‘ glazbene revije Melodije Jadrana koja se održala večeras u prepunoj splitskoj Galeriji Meštrović, nakon nastupa s izvođačima smo pričali u backstageu. Da bi nastupili u Splitu, neki su morali potegnuti i iz Zagreba. 

Matija Cvek nastupio je s pjesmom ‘Zalazak‘.

- Imao sam jedno lijepo strahopoštovanje, jedna blaga nervoza, malo sam imao i tremu. Pjesma mi je jako draga, mislim da je velika. Ovo mi je prvi put na Melodijama Jadrana pa ima razloga da budem malo nervozan. Divan je ambijent ovdje. Ova pjesma ‘Zalazak‘ nije romantična ni ljubavna, ali inače jesam romantičan. Ipak, ova je životna. - rekao nam je Cvek.

image
Vojko Basic/Cropix

Antonia i Aljoša Šerić iz Pavela nastupili su s pjesmom ‘Naopaka pjesma‘.

- Nastupati u rodnom gradu bilo je predivno, zato sam se i zahvalila na kraju i rekla ‘fala Splite‘, zbog čega će me Aljoša zezati do kraja života. Dugo živimo u Zagrebu i velika nam je čast nastupati na Melodijama Jadrana u organizaciji dragog Tome Mrduljaša. Nije bilo opcije da se ne pridružimo, kazala nam je Antonia.

- Tomo je super čovik, a šta se tiče izvedbe - Tonka je ubila, a ja sam đuskao. Ja sam bio lijep. Nema šanse da bi ja pjevao, meni je to prestresno - objašnjava nam kroz smijeh Aljoša.

image
Vojko Basic/Cropix

- Izravan je prijenos na HRT-u pa se ne želiš osramotiti. Publika je divna, lijepo su plesali, bit će nam super družit se poslije ovog s estradom jer nismo često u prilici - kaže nam Antonia.

Na pitanje tko čuva djecu kažu nam da su taj zadatak na sebe preuzeli Antonijini roditelji. 

- Luna, starija kći, se probudila da me vidi i rekla da imam lijepe naušnice. Rekla sam joj da su naušnice na mjesec jer je ona Luna i ona je uz mene dok pjevam - ispričala nam je emotivna Antonia. 

image
Vojko Basic/Cropix

- Ajme meni! Rastopija sam se odma dok ovo slušam - kaže nam Aljoša kroz smijeh.

Split im fali, kaže ovaj bračni par rodom iz Splita, a Antonia je danas u trgovački centar morala otići čak dva puta, jer je kupila krive štikle za nastup.

- Kupila je žena jednu 38, drugu 40. I onda je došla u hotel i skužila da to baš i ne ide - smije se njezin suprug. 

- Ali usput smo vidjeli kuću moje babe, njegovu rodnu kuću, pa kuću u koju se priselija, moju kuću di san živila... Uglavnom, veliki sentiment nas veže za Split - veselo će ona. 

Dobro se na nastupu zabavio i Jole koji je otpjevao ‘Miško moj‘.

- Mislim da smo Tonći, Vjekoslava, aranžeri i ja uspjeli napraviti nekog drugačijeg Jolu. Ali osta je Jole što je meni bitno. Ozbiljan tekst i pjesma, ali rasplesani aranžman. Ja se trudim i ako je neki crnjak u pjesmi da budem svjetlo na kraju tunela, da ima tu neku pozitivu.

image
Vojko Basic/Cropix

Ovo je koncert s mnogo izvođača, imamo bas sekciju, imamo violinsku sekciju, prateće vokale. Ja imam uživo nastupe zadnje 22-23 godine i tu se vidi ta sinergija i ljubav prema glazbi. Volimo svirati, pjevati i putovati. Ja se u svemu nađem, bilo da su to Dani piva, festivali ili nastupi na svadbama volim pjevati i zabavljati druge - rekao nam je Jole. 

image
Nikola Vilic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

Kako je bilo na Melodijama Jadrana pročitajte na linku ispod. 

Petar Grašo i Nina Badrić zatvorili Melodije Jadrana prvim zajedničkim duetom. Publika uživala, kao i sami izvođači

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 12:04