StoryEditorOCM
ShowbizPUBLIKA U TRANSU

Anđelka Prpić nije skidala osmijeh s lica nakon iznenađenja koje joj je priuštio suprug; zaljubljeni su preko ušiju!

Piše SCENA SD
25. ožujka 2024. - 13:14

Glumica Anđelka Prpić, najpoznatija po ulozi u tv seriji ‘Andrija i Anđelka‘ u Novom Sadu je imala premijeru njene nove monodrame Šta me opet snađe.

Po završetku ju je publika nagradila dugim pljeskom i cvijećem a veliko iznenađenje priredio joj je suprug Marko Žugić.

Naime, po završetku predstave joj je donio buket i poljubio je, dok je publika glasno pljeskala. Potom se vratio u gledalište a a 39-godišnja glumica nije skidala osmijeh s lica, piše Index.

Na nju smo navikli kao na Anđelku Prpić, no od sada će se srpska glumica javnosti predstavljati kao Anđelka Stević Žugić. Tu je odluku donijela nakon udaje za svog novog partnera Marka Žugića, s kojim je nedavno dobila kćerkicu Čarnu.

Podsjetimo Anđelka se je prije udaje za Marka, nakon devet godian braka rastavila od sad već bivšeg supruga Daria s kojim ima zajedničko dijete. Marko i Dario su bili jako bliski prijatelji dotad.

"U jednom trenutku je očito došlo do zasićenja. Svatko se trudio u svom segmentu poslovnog života dati maksimum. Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem", objasnio je blizak prijatelj para.

Anđelka i Dario jednom prilkom su otvoreno razgovarali o svim problemima i situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rješenje, pisao je Večernji list.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:28