StoryEditorOCM
ShowbizSHARE THE LOVE

Amerikanka Ashley s Bojanom Jambrošićem ide po pobjedu na Dori: Imamo moćnu pjesmu koja će osvojiti eurovizijsku publiku

Piše V.P.
28. siječnja 2021. - 18:24

Američku redateljicu i dobitnicu dvaju Emmyja, Ashley Colburn s Bojanom Jambrošićem, prvim pobjednikom RTL-ova showa "Hrvatska traži zvijezdu", prije dvije godine spojio je jedan drugi show, "Zvijezde pjevaju" HRT-a.

Tamo su došli do finala gdje su izgubili od Dina Jelusića i Tare Thaller, a sada imaju priliku opet zabljesnuti i ako pobjede predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Izvest će pjesmu "Share the love" čije je stihove napisala sama Ashley.

- Pripremili smo snažan nastup, ali što je još važnije imamo snažnu poruku. Kad god Bojan i ja izađemo na pozornicu, damo sve od sebe. Nadamo se da će gledatelji osjetiti naše emocije. Bit ćemo jako ponosni ako predstavljamo Hrvatsku na Euroviziji. Naša bi pjesma tamo bila pun pogodak jer ima vrlo moćne trenutke i privlačan refren, kaže nam Ashley.

image
Bojan i Ashley
Alen Tkalčec

- U Opatiji ćemo imati show kakav gledatelji još nisu vidjeli na pozornici Dore. Zaista vjerujemo u pjesmu i poruku koju šaljemo, vjerujem da će svi biti nadahnuti sa #SharetheLove, veli producentica koja je dosad proputovala više od 60 zemalja svijeta, a nakon što je snimila dokumentarac o Hrvatskoj odlučila je u istarskoj Brtonigli kupiti malu kamenu kućicu od 35 kvadrata.

- Za vrijeme Covida i s toliko problema u svijetu, Ashley je bila nadahnuta da napiše "Share the love". Mnogo je putovala svijetom i zna da smo na kraju dana svi mi više slični nego različiti. Tijekom globalne pandemije također smo naučili da se moramo voljeti i uvijek jedni drugima pomagati, u dobrim i lošim trenucima. Nakon godinu dana pandemije mislim da sada svi tražimo neki novi početak obilježen ljubavlju, govori Bojan.

Ovaj dvojac u subotu ćemo imati prilike vidjeti i u posebnoj eurovizijskoj emisiji "Eurosong od doma" u kojem će otpjevati duet Massima i grupe Meritas "Odjednom ti" kojeg su oni 2004. godine izveli na Dori.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 06:28