StoryEditorOCM
ShowbizLOŠ POČETAK GODINE

Američki glumac Ian Ziering sudjelovao je u uličnoj tučnjavi u Los Angelesu na sam dan dočeka Nove godine

Piše Dijana Šimunić/Gloria
2. siječnja 2024. - 08:35

Američki glumac Ian Ziering, najpoznatiji po ulozi Stevea u kultnoj seriji "Beverly Hills 90210", napadnut je u Los Angelesu na sam dan dočeka Nove godine. Kako prenosi Page Six, poznatog glumca napala je motociklistička banda, a nije jasno zašto je došlo do međusobnog obračuna, piše Gloria.

Na internetu se pojavila i sporna snimka napada na kojem se može vidjeti skupina vozača okupljena oko Zieringovog automobila. Ubrzo nakon toga glumac je izašao iz vozila te udario jednog od motociklista koji je stajao točno ispred glumčevog automobila. Prema posljednjim informacijama, još uvijek nema podataka o ozljedama koje je glumac zadobio.

image

Ian Ziering, Erin Kristine Ludwig, Mia Loren Ziering i Penna Mae Ziering 2019. godine

Shutterstock

Ziering ima dvije kćeri, 12-godišnju Miu i 10-godišnju Pennu koju je dobio u braku s bivšom suprugom Erin Ludwig. Par je vezu započeo 2009. godine te su se zaručili i vjenčali godinu dana kasnije. Na instagramu je tom prilikom svojim pratiteljima poručio zašto su se on i Erin odlučili rastati.

‘‘Iznimno teška srca moram vam reći da smo se Erin i ja rastali. Naš pretrpani radni raspored doveo nas je do toga da smo se tijekom godina potpuno udaljili. Erin je jedna od najposebnijih žena koje sam ikad upoznao i najbolja majka našoj djeci. Svašta sam čitao po medijima o nama, mnogi sada traže senzaciju tamo gdje ništa nije senzacionalno. Sve ružno što se piše o nama samo su poruke hejtera koji žele omalovažiti naše napore da krenemo dalje i pokušamo zajedno odgajati naše kćeri te im biti najbolji mogući primjer rastavljenih roditelja sa zajedničkim skrbništvom. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovo za nas teško razdoblje jer smo usredotočeni na ono što nam je najvažnije, a to su naša djeca", napisao je Ziering kojem je ovo bio drugi brak. Naime, od 1997. do 2002. bio je u braku s glumicom Nikki Schieler.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:21