StoryEditorOCM
ShowbizNOVO POGLAVLJE

Amber Heard napušta Hollywood i potajno se seli u Španjolsku sa svojom mlađom kćeri Oonagh

Piše SCENA SD
5. svibnja 2023. - 17:41

Otkako je na sudu u Virginiji završeno suđenje Amber Heard protiv Johnnyja Deppa, nakon čega je ona morala platiti milijunsku naknadu, glumica se skrivala daleko od medija. Nakon nekoliko pokušaja ponavljanja sudskog procesa i proglašenja bankrota,Amber je odlučila krenuti u novi život daleko od Hollywooda.

image

Amber Heard

Steve Helber/Afp

Glumica, koja je prošle godine bila prisiljena prodati za 1,1 milijun dolara (gotovo dvostruko više nego što je za to platila) svoju kuću u dolini Yucca, u kalifornijskoj pustinji, kako bi isplatila bivšeg supruga, odlučila se preseliti u Španjolsku. O tome piše Daily Mail, pozivajući se na izvore bliske glumici. Amber se preselila izvan glavnog grada sa svojom dvogodišnjom kćeri Oonagh.

image

Amber u šetnji Madridom sa svojom kćeri

Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Ona uz engleski govori i španjolski i sretna je tamo, podižući svoju kćer daleko od buke", može se pročitati u članku što potvrđuje novi život Amber Heard.

image

Amber Heard

/Shutterstock

"Mislim da joj se ne žuri vratiti na posao ili u Hollywood, ali vjerojatno će se vratiti kad dođe pravo vrijeme za pravi projekt," kaže neimenovani izvor.

Amber je zadnji put snimala  prije dvije godine film "Aquaman and the Lost Kingdom", koji će biti objavljen krajem 2023., a prošlog proljeća pojavila se i u trileru pod nazivom "In the Fire". Što se tiče njezinog ljubavnog života, nije poznato izlazi li još uvijek s Eve Barlow, koja je ostala u Los Angelesu i radi kao scenaristica.

image

Johnny Depp

Steve Helber/Afp

Depp, koji će ovog mjeseca održati nekoliko izvedbi u Royal Albert Hallu u Londonu i vratit se kinematografiji  kako bi režirao film o slikaru Modiglianiju, sada boravi na prostranom imanju u Somersetu, okrugu na jugozapadu Engleske. Na imanju se nalazi vila iz 19. stoljeća. Navodno Depp povećava broj svojih nekretnina: odlučio je kupiti pub u susjedstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:06