StoryEditorOCM
ShowbizBRENA JOŠ NE ZNA

Aleksandra Prijović se oglasila: ‘Nisam nikog natjerala da me sluša, evo tko mi je prvi čestitao od hrvatskih kolega‘

Piše Duška Jurić/ JL
10. listopada 2023. - 15:17

Aleksandra Prijović ime je o kojem se najviše priča u posljednje vrijeme, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji. Pjevačica je uspjela rasprodati četiri zagrebačke Arene, a tijekom intervjua otkrila nam je da su danas u prodaju puštene ulaznice i za peti zagrebački koncert! Čini se da ni ‘devet života‘ ne bi bilo dovoljno za svu tu količinu ljubavi domaće publike prema ovoj mladoj, talentiranoj glazbenici, koja nas je oduševila svojom jednostavnošću i pristojnošću.

Otkrila nam je da ni maćeha njezina supruga Filipa Živojinovića, legendarna Lepa Brena, još uvijek ne zna za peti koncert u Zagrebu, da njezin sinčić zna riječi svih njezinih pjesama, a suprug ne krije sreću i ponos zbog velikog uspjeha svoje supruge pa je bilo i suza.

image

Aleksandra Prijović

Im Live Production/

Uvijek kad netko iz Srbije dođe u Hrvatsku i rasproda toliko koncerata, pokrene se ‘rat u komentarima‘ na društvenim mrežama o kvaliteti glazbe i o tome slušaju li Hrvati cajke. Prijović nam je otkrila kako ona gleda na to.

"Kad je muzika u pitanju, ja mogu sve poslušati. Svatko ima neki svoj ukus. Ja nisam nikog natjerala da me sluša, muzika je za mene najljepša stvar, cijeli život sam okružena njome. Gdje god da odem i gdje god da izađem, važno mi je da je glazba kvalitetna. I gdje god da izađem, važno mi je raspoloženje - nekad mi paše nešto lagano, nekad pop, nekad nešto drugo... Kad je glazba u pitanju, tu sam jako široka. A netko tko ne voli moju glazbu, ne mora je ni slušati", govori nam simpatična pjevačica, koja nam otkriva i tko joj je prvi s hrvatske estrade čestitao, a što je još rekla o sebi, pogledajte u video intervjuu, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:46