StoryEditorOCM
ShowbizNOVA BRUCOŠICA

Adele najavila veliki zaokret u karijeri: ‘Krećem na fakultet! Oduvijek sam bila opsjednuta svojom drugom strasti‘

Piše Dorotea Paponja/Gloria
28. listopada 2022. - 13:08

Britanska pjevačica i dobitnica Grammyja Adele u Los Angelesu je u razgovoru s fanovima otkrila kako će se uskoro posvetiti svojoj drugoj strasti - engleskoj književnosti, piše Gloria.

Nakon višestrukog odgađanja, Adele će od sljedećeg mjeseca redovito nastupati u hotelu Caesars Palace u Vegasu, a nakon što odradi sve zakazane koncerte planira upisati studij.

"Nakon Vegasa želim diplomirati englesku književnost. Da nisam uspjela pjevajući, mislim da bih bila učiteljica engleskog jezika", otkrila je pjevačica. Dodala je kako joj njezina strast prema engleskom jeziku itekako pomaže u poslu.

"Voljela bih da sam mogla pohađati sveučilište i iskusiti to, no ipak ću studirati online s učiteljem. To je moj plan za 2025., samo da steknem kvalifikacije", ispričala je.

Adele je i ranije govorila o svojoj ljubavi prema materinjem jeziku, a prošle godine je na svom povratničkom koncertu u Velikoj Britaniji imala emotivni susret sa svojom nekadašnjom profesoricom engleskog, gospođom McDonald.

Pjevačica je tijekom audijencije u u londonskom Palladiumu otkrila slavnoj glumici Emmi Thompson kako ju je u mladosti najviše inspirirala upravo profesorica McDonald.

"Bila je kul, toliko pristupačna i simpatična da sam se jako veselila satovima engleskog. Otišla je u osmom razredu, ali me stvarno uvela u književnost. Oduvijek sam bila opsjednuta engleskim i evo, sada pišem tekstove", ispričala je Adele tom prilikom, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 01:47