StoryEditorOCM
ShowbizA nitko ih ne sluša

'Cajka' radio ruši se zbog prevelike posjećenosti? Ekipu nabrijali narodnjaci, uslijedili svakakvi komentari: 'Nije dobro! Odmah sam počeo brzo voziti!'

Piše J.V.
4. svibnja 2018. - 18:09
download

Iako su mnogi izrazili svoju zabrinutost i neodobravanje, 'cajka' radio jučer je i službeno krenuo u program. Extra FM dobio je svoju frekvenciju, koju će, ako je vjerovati komentarima, izbjegavati velika većina Hrvata.

'Sve ono što ne prolazi na Narodnom': radijskim kuloarima kruži priča o novoj stanici, 'specijaliziranoj' samo za - cajke i narodnjake, ali dobrodošli su i hitovi nekih domaćih pjevačica

Možda bi im se i moglo povjerovati, da se već prvoga dana server nije srušio zbog prevelikog opterećenja. Odjednom svi slušaju cajke, čini se. Haris Džinović svojim je hitom 'Muštuluk' službeno otvorio stanicu, a uslijedio je singl Relje Popovića i Stoje koji slikovito pjeva o 'flašama, eurima i kurvama'.

Kad zatrešte cajke, one će biti u eteru: seksi i svima dobro poznate, ove voditeljice pojačanje su radio postaji oko koje se već lome koplja

Voditeljica Ecija Ivušić uzuđeno se jučer pohvalila kako ni u snu nije očekivala ovoliku količinu ljubavi i podrške (nije nitko), a i njena kolegica Paula Sikirić s oduševljenjem je prokomentirala prvi radni dan.
 


A tek korisnici. Oduševljeni komentari (od kojih su neki urnebesni) preplavili su društvene mreže, a još nam je jednom jasno da je publika zaluđena ovom vrstom glazbe prilično jednostavna ekipica.

"Konačno neću morat pržit CD-e s cajkama za auto! Bravo extra!", "Nema više YouTube-a prije izlaska, samo Extra!", zaključili su oduševljeno, a nadovezali su se i oni koje je Stoja pošteno nabrijala.

"Nije dobrooooo!!! Opet sam počeo brzo voziti odmah", "Svaka vam čast!", dobacili su.Stotine drugih potvrdili su da će im ovo od sada biti omiljena frekvencija tijekom vožnje ("Extra FM za extra vožnju!"), ali oni koji su se odlučili za live stream u nekom trenutku nisu mogli uživati u 'cajkama'. Server je pao, pretpostavlja se zbog prevelike posjećenosti, no uskoro su se vratili, 'jači nego ikad', kako je zaključio jedan obožavatelj.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 03:48