StoryEditor
Promo arhivKorčula, četvrtak 20. i petak 21. srpnja. 2017.

Sport i vesela zabava u puno boja za djecu i odrasle dolaze na Korčulu!

Piše PR
20. srpnja 2017. - 12:24
Malimoreskanti03

Portal DJECA.HR drugu godinu zaredomu KorčuliorganiziraCOLOR RUN, SWIM AND FUN, projekt kojianimira djecu i oživljava i cijeli grad kroz sportske i kulturno- zabavne sadržaje te potiče interakciju djece i odraslih, turista i otočana.

Ovaj jedinstveni sportsko-turistički projekt održat će se 20. i 21. srpnja 2017.u gradu Korčuli, na dvije lokacije: Trg Pomirenja i Trgu Sv. Justine.Na novoj atraktivnoj lokaciji: Trgu Sv. Justineu četvrtak 20.7. u 18 satiodržat će se kreativna radionica za djecu„Korčula Rocks“ (radionica izrade storytelling kamenčića), nakon koje kreće bajko-pričaonica „Priče iz kovčega Marca Pola“.

Na Trgu pomirenja u staroj gradskoj jezgri (kraj poznate plaže Spomenik)u petak,21. srpnjau 18 sati održatće sesredišnji događaj projekta - plivačko-trkačka utrka „Dječji aquatlon“ nakon čega slijedi humanitarna utrka„Roditelji djeci“, a sve završava proglašenjem pobjednika i zabavnim programom za sve uzraste.Nastupaju Malemažoretkinje i Malih moreškanti dječjeg vrtića Korčula, Etno grupa Osnovne škole Ante Curać, a za ludu zabavu pobrinut će se DJ!

Na aquatlonu mogu sudjelovati djeca od 6 do 16 godina starosti, a pobjednike očekuju zanimljive i vrijedne nagrade. Humanitarnoj utrci mogu se pridružiti svi, i roditelji i djeca, a prikupljena sredstva donirat će se za obnovu dječjeg igrališta vrtića Korčula i jednoj od udruga za djecu s otoka. Natjecatelji koji žele sudjelovati u aquatlonu i humanitarnoj utrci mogu se prijaviti u četvrtak, 20. srpnja od 18 do 20 sati u info kutku djeca.hr na Trgu Sv. Justine.

„Prošlogodišnji Color Run, Swim and Fun bio je izuzetno uspješan, dobro prihvaćen od strane domaćih i stranih posjetitelja, a podržala ga je cijela lokalna zajednicana čelu s gradskim poglavarstvom i Turističkom zajednicom. Unatoč lošem vremenu preko stotinu djece sudjelovalo je u aquatlonu.Ove godine očekujemo još bolji odaziv natjecatelja i posjetitelja.“ Izjavila je Sanda Šeparović, osnivačica portala djeca.hr i organizatorica projekta Color Run, Swim & Fun.

Veselimo se Vašem dolasku!

Portal www.djeca.hr nastao je s ciljem poticanja kreativnog razvoja djece, njihove individualizacije i interkulturacije, a namijenjen je djeci do trinaeste godine životai roditeljima. Entuzijaste i stručne suradnike portala okuplja misao vodilja kako su najvažnija sretna, zaigrana djeca kojoj je omogućeno da se više bave onim što je najvažnije za njihov razvoj, a to je igra.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 18:01