StoryEditorOCM
Promo arhivNOVI KONCEPT

Ovakvog "Galeba" još niste vidjeli; u trgovačkom centru Mall of Split otvorena je nova prodavaonica domaćeg brenda

Piše Promo
7. listopada 2019. - 12:04

Riječ je o najnovijem konceptu koji svojim ugodnim ambijentom osvaja odmah na prvu. Odlikuje ga potpuno drugačiji, moderniziran stil , opremljen najsuvremenijim tehnološkim rješenjima kako bi kupcima osigurali poseban i inovativan doživljaj kupovine. Osim boljeg načina izlaganja proizvoda, naglasak je i na novim elementima dizajna koji daju toplinu prostoru i veću preglednost trgovine.

„Uvođenjem novog koncepta uređenja trgovina, planiramo nastaviti širenje maloprodajne mreže. Na sve zahtjevnijem tržištu održali smo se upravo zahvaljujući kvaliteti, ali i inovacijama koje uvodimo te intenzivnim razvojem komunikacijske kulture. Zadovoljstvo naših kupaca nam je na prvom mjestu, stoga osim kvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda, nudimo im dvosmjernu komunikaciju preko društvenih mreža, bržu i jednostavniju kupnju preko web shopa, informiranje i obavještavanje preko svih komunikacijskih kanala, a nadasve osluškujemo njihove želje i potrebe kojima prilagođavamo svoje poslovanje.“- poručuju iz Galeba.

Novi Galeb shop je pobrao i interes javnosti pa su tako na event povodom otvorenja, ovaj domaći brend došle podržati brojne osobe iz javnog i društvenog života poput Petre Kraljev, Ivone Vuković aktualne miss Adriatic, Uršule Huljev, Dore Vukušić, Barbare Kurtović, Josipe Parčine, Barbare Vesanović,  Olje Einfant, Regine Zubanović...
Osim u finoj hrani i dalmatinskoj glazbi, uzvanici su se imali prilike upoznati sa širokom lepezom asortimana koji spaja modne trendove, prirodne materijale, kvalitetu i udobnost.

Uz već  dobro poznate bezvremenske klasične modela donjeg rublja koji čine baznu kolekciju, u Galebu možete pronaći i proizvode iz nove kolekcije za jesen i zimu obojene elegantnim bojama koje se kreću od klasične crne, sive i tamnoplave, pa sve do bordo i petrolej nijanse zeleno-plave koje su ove sezone iznimno popularne. 

A povodom otvorenja trgovine u Trgovačkom centru Mall of Split, Galeb svim kupcima daruje popust od 30 posto na cijeli asortiman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:42