StoryEditor
Promo arhivECOOKING – HRANA ZA KOŽU IZ DANSKE KUHINJE

Oduševio nas je novi brand u Douglas parfumerijama

Piše PROMO
3. prosinca 2018. - 16:31

Od svoje minimalističke ambalaže do njegovih početaka u kuhinji danske strastvene obožavateljice kozmetike, Ecooking je brand koji utjelovljuje pojamšik, skandinavski je cool, dok istovremeno donosi izvanredne rezultate.
Isprva miješajući sirovine u svojoj kuhinji kako bi kreirala proizvode za njegu vlastite kože, osnivačica Tina Søgaard imala je tako primjetne rezultate da su se cijela njezina obitelj i prijatelji očajnički željeli domoći njezinih domaćih pripravaka. Kako je Tina usavršavala svoje formule, tako je nastao Ecooking koji je vrlo brzo postao hit u beauty svijetu. Zbog kombinacije djelovanja 100% čistih organskih ulja, minerala, vitamina te drugih prirodnih sastojaka, kreme, kapsule, serumi i losioni iz Ecooking kuhinje jamče čudesne rezultate i pravi su primjer recepta za sretan život na danski način.

Donosimo četiri stvari koje morate znati oEcooking proizvodimazbog kojih ćete promijeniti način na koji ste do sada razmišljali o njezi lica i tijela:

  • Ime branda Ecooking kombinacija je riječi eco, što se odnosi na organsku, tj. ekološku stranu proizvodnje, dok se cooking referira na činjenicu da se radi o kućnoj proizvodnji, tj. ručnom kuhanju i miješanju pripravaka
  • Neki od proizvoda u potpunosti su jestivi jer su pripremljeni od čistih sastojaka koji se koriste za jelo, poput organskog ulja sezama i jojobe
  • Ecooking proizvodi većinom su bazično jednostavni i multifunkcionalni, tako da ih možete bez straha koristiti za više različitih tretmana odjednom
  • Za kupnju ovih skandinavskih specijaliteta nećemo morati izdvojiti previše novca jer je pristupačna cijena jedna od glavnih prednosti ovog branda

Na jučerašnjem predstavljanju branda u Douglas parfumeriji u Areni Centar okupljeni su mogli iz prve ruke isprobati visoko kvalitetne proizvode i uvjeriti se u njihovu učinkovitost. U centru pažnje bila je Tina Søgaard, koja je oduševila prisutne kuhanjem proizvoda gdje je, u svega par minuta,  nastao balzam za usne!Predstavljanju branda su nazočila brojna poznata lica poput Lidije Lešić, Lucije Lugomer, Rite Rumore, Nine Slišković, Paule Sikirić, Donne Lugonje Petković i brojnih drugih.

Ove nevjerojatne proizvode možete ekskluzivno pronaći u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr gdje vas očekuje bogata ponuda Ecooking proizvoda.

Ecooking proizvodi za njegu kože lica, tijela i kose objedinjuju pozitivne učinke za kožu i prirodni okoliš u kojem su proizvedeni. Svi su proizvodi načinjeni od 100% organskih, netoksičnih sastojaka te su ručno napunjeni u tvornici u Danskoj. Ne sadrže parfeme, umjetna bojila niti parabene.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 02:59