StoryEditorOCM
Promo arhivANTI-AGE TRETMAN

Jedinstveni Elemis doživljaj u Solarisu

Piše PR
17. lipnja 2017. - 10:00
1Tretman

Elemis, luksuzni britanski brend profesionalne spa kozmetike, prisutan je samo u najboljim hotelima, spa centrima i kruzerima diljem svijeta. Stoga ne čudi da su za partnera odabrali upravo šibenski Solaris Beach Resort.

U spa centru novouređenog hotela "Jure" uz pažljivo kreirane Elemis tretmane koji vas opuštaju od prvog dodira uživat ćete i u ugodnoj atmosferi spa centra, prekrasnoj hotelskoj okolici i naravno pogledu na more. Iskusni Elemis terapeuti svakom gostu pristupaju personalizirano odgovarajući na individualne potrebe pri odabiru tretmana. Bilo da vam treba revitalizacija, detoksikacija ili samo opuštanje, u prekrasnom ambijentu i uz vrhunskog spa stručnjaka provest ćete nezaboravne trenutke užitka.

Mi smo se pripremili za ljeto i iskusili Elemisov Pro-Collagen tretman. Ovaj napredni anti-ageing tretman lica znanstveno dokazano smanjuje bore za 94% i poboljšava čvrstoću kože za 57% već nakon samo jednog tretmana. Također pomaže u usporavanju znakova starenja naročito u području oko očiju smanjujući pojavu finih linija i bora te restrukturirajući konturu očiju.

Posebna Elemis tehnika lifting masaže u kombinaciji s Elemis anti-ageing proizvodima pomažu u postizanju maksimalne učinkovitosti tretmana. Nakon anti-age tretmana, a uoči ljeta, preporuka stručnjaka je korištenje Elemisove ikonične prokologenske kreme koja je sada obogaćena faktorom za zaštitu od sunca.

Revolucionarna krema Pro-collagene Marine Cream SPF 30 istovremeno obnavlja stanice kože i pouzdano štiti od štetnih sunčevih zraka. Poznata po svojoj laganoj, baršunastoj teksturi, nježnog mirisa i izvanrednih kliničkih rezultata, ovo je ultimativna krema vrhunskih rezultata.

U spa centru hotela Jure u Solaris Beach Resortu doznajte zašto svake godine više od 7 milijuna zadovoljnih korisnika uživa u Elemis proizvodima i tretmanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:18